maandag 4 juni 2018

Ophangsysteem zware spiegel

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's. Bestel of kom langs in Dalen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!

In ons assortiment vind je diverse spiegel ophangsystemen om zowel een nieuwe als bestaande spiegel op te hangen. Grote spiegels kunnen wel kilo wegen, het is een logisch verhaal dat deze spiegels anders moeten worden opgehangen dan kleine spiegels. De meest gemaakte fout bij het ophangen van middelgrote tot grote spiegels is dat men de spiegels ophangt zoals het vroeger gebeurde, aan een touw of aan één ophangpunt in het midden. Wilt u de spiegel onzichtbaar bevestigen dan kunt u gebruikmaken van speciale spiegelkit.


Deze is toepasbaar op de meeste ondergronden. Spiegelkit is gemakkelijk in gebruik en zuurvrij. Een andere keuze is een blind ophangsysteem. Spiegels , fotolijstjes en schilderijen bijvoorbeeld.

Iets ophangen met montagetape doe je altijd goed door de volgende zeven stappen te volgen: Een spiegel ophangen zonder te boren. Het heeft staaldraad lussen om het op te hangen. Kan ik gewoon een paar (sterke) schroeven in de muur gebruiken of is hier een andere ophangsysteem voor? De strip hangt dus over de haak heen. Zodra je een koord of stalen draad neemt die een speling heeft van de achterzijde af dan zal de spiegel altijd naar voren komen door de zwaartekracht.


Aan de onderzijde wordt de spiegel door de zwaartekracht altijd tegen de muur gedrukt. Ik heb een forse spiegel (met lijst) laten maken bij een spiegelfabriek in Tilburg. Het ophangsysteem bestaat uit grote metalen platen die achter op de spiegel worden geplakt de bovenste hangen aan een soort haak en de onderste aan magneten. Ontdek ons unieke assortiment spiegels. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Schiet jij ook spontaan in de stress alleen al bij de gedachte om een spiegel op te moeten hangen? Geloof me, je bent niet alleen!


Hier, bij STAS, kunnen we je helemaal vinden in deze stressfactor. Het is dan erg simpel om met behulp van montagetape deze voorwerpen aan de muur te monteren. De ophang set bestaat uit zelfklevende haak en zelfklevende afstandhouders. De zelfklevende haak plakt u met gemak op de plaat.


De spiegelklemset metaal is een set van spiegelklemmen van het merk Plieger.

Met de spiegelklemmen van metaal kan je veilig Plieger sanitair spiegels ophangen. Gschikt voor gewicht kg per 0. Bij grotere spiegels kunt u meerdere sets gebruiken prijs incl b. Dus als je de hoogte gaat bepalen van de spiegel moet je ook even testen of het geen irritatie kan opwekken. Door een spiegel op te hangen tegenover een raam of andere lichtbron kun je kamer langer laten lijken. Vooral in een slaapkamer tegenover (openslaande) deuren kan een spiegel erg mooi staan. Spiegel Ophangen Tegenover Een Raam Of Lichtbron.


In een stenen muur gebruik je een universele mm plug. Bij zware spiegels kun je beter een mm boor en bijbehorende plug nemen. Bij hele zware spiegels (meer dan kg) kan je zelfs beter keilbouten gebruiken. Veelgestelde vragen - ophangsysteem. Blind spiegel ophangsysteem.


Geschikt voor spiegels van 6m², 4m² en m². De verschillende uitvoeringen staan hieronder beschreven: E-08G, 6m² en max kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts