woensdag 3 april 2019

Naamstickers boot

Merk al je spullen met Stikets. Naamstickers voor Kinderen Vaatwasser en magnetron bestendig! Ideaal voor beurzen, lezingen… Voeg je naam en logo toe!


Deze boot naamstickers zijn (zee)water bestendig! Vul uw gewenste bootnaam in en kies een lettertype en maat.

U krijgt direct te zien hoe de door u gemaakte sticker eruit komt te zien. Ook ziet u meteen de bijbehorende maat. U kunt het helemaal zelf ontwerpen. De maten zijn de buitenmaten van het complete ontwerp.


Boot naamstickers bestellen. Ze zeggen dat varen met een boot zonder naam ongeluk brengt. Sommige zullen zelfs zeggen dat hij dan niet zeewaardig is.


Met de keuze die stickermaster biedt aan naamstickers hoeft dit geen probleem te zijn.

Op het registratiebewijs staat een registratieteken vermeld. Je bent verplicht dit registratieteken aan beide kanten van de snelle motorboot, midscheeps of aan de boeg, aan te brengen. Een ander belangrijk onderdeel van een boot is de naam.


Een mooie boot verdient natuurlijk een prachtige naam. Bij Stickermaster is het ook mogelijk om naamstickers voor uw boot te bestellen. Hierbij kunt u uiteraard kiezen uit verschillende formaten, kleuren en lettertypes.


Home page van webshop boot -stickers. Bootstickers snel en eenvoudig besteld. Alle Formaten en Materialen. Van Y-registraties tot plaats- of bootnamen en bootstickers.


Tevens voldoen wij aan de wettelijke normen die gesteld zijn aan de, inmiddels verplichte, Y-registraties. Je kunt hier ook online je eigen belettering samenstellen en bekijken voor je iets bestelt. De meeste rechte (schreefloze) letterypen voldoen hieraan. De kleur van de plakletters moet een goed contrast hebben de kleur van je boot. Wij doen dit om het gebruik van de website te optimaliseren.


Wat leuk dat je ons bezoekt!

Onze stickers plakken overal op! Of je nou op zoek bent naar letter stickers, cijfer stickers, naamstickers , logo stickers, we kunnen het allemaal. Bestel veilig en snel je Boots online bij van den Assem Schoenen. Ontwerp uw eigen bootnaam sticker boot naamstickers zijn (zee)water bestendig! Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.


U krijgt per mail het ontwerp te zien hoe de door u gemaakte sticker eruit komt te zien. Met een eigen naam op je boot is hij echt helemaal af. Je zult geweldig leuke reacties krijgen. Klik hieronder op de Tab PRODUCT MAATWERK en vul de Gewenste naam in.


Ik vind er geen waarbij je ook schaduwletters kunt maken in twee kleuren. Naam van de boot gekozen om twee redenen, nl. Je kan de naamstickers overal op plakken. De naamsticker kan je niet alleen op je ski’s, snowboard plakken, maar je kunt ook al jouw andere wintersportgear personaliseren. Zo kan je de sticker ook op je helm, skistokken, skischoenen, boots plakken.


De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoogwaardige polymere folie van Oracal montage klaar aangeleverd. Het is altijd lastig om stickers van de romp van de boot te verwijderen. De sticker resten blijven vaak zitten.


En hoe krijg je de naam van je boot. Staat er geen video bij die u graag wil zien? Je kunt op onze website namelijk zelf je stickers ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts