woensdag 2 november 2016

Lamellen stof verduisterend

Lamellen stof verduisterend

Bestel verduisterende lamellen in de webshop. En vraag een gratis monster aan. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel.


Lamellen stof verduisterend

Specialistisch advies nodig? Verduisterende lamellen Verduisterende verticale lamellen ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de badkamer. Wij beschikken over een ruime keuze verduisterende verticale lamellen. Deze lamellen zijn beschikbaar in 89mm en 127mm.


Voor kleinere ramen geven wij de voorkeur aan 89mm lamellen voor grotere ramen zijn beide van toepassing. De stoffen lamellen geven weer een zachtere uitstraling in je interieur. Ook filteren de stoffen lamellen het licht op het moment dat ze gesloten zijn.


Bij PVC lamellen is dit anders: dicht is dicht. Ze werken dus verduisterend. Verticale lamellen voor elk raam. Heb je brede of juist smalle ramen die je wil verfraaien en verduisteren met lamellen ? Wij bieden onze lamellen aan in 89mm en 127mm. Door de mogelijkheid om de lamellen te oriënteren is het gemakkelijk om licht en privacy te regelen!


Al onze systemen zijn rail, lamellen , kettingen en ballastplaatjes inbegrepen. Kortom alles wat een verticaal systeem nodig heeft om te functioneren. Het voordeel van PVC is dat de lamellen erg duurzaam zijn, eenvoudig schoon te houden en ze geven een strakke uitstraling.


Voor een warmere, natuurlijke uitstraling kies je voor stof. Onze verticale rail is 5cm breed en 5cm hoog. Nu tot Korting Gratis bezorging Gratis samples Kwaliteit Met garantie Ruilen mogelijk Vanaf € 1= Paxraamdecoratie. Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling.


Lamellen hangen verticaal, van boven naar beneden. Perfect wanneer je van een modern en trendy interieur houdt. Doordat de lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel.


Lamellen stof verduisterend

Hierdoor hoef je deze zelden schoon te maken. Ideaal wanneer schoonmaken geen hobby van je is. Stoffen verticale lamellen. Sterker nog: ze zijn weer hartstikke hip en modern. Met hun sfeervolle looks passen ze perfect in een gezellige huiskamer.


Dit komt mede door de verschillende kleuren, toepassingen en afmetingen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Bekijk ons aanbod van verduisterende lamellen op JYSK. Ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de slaapkamer.


De verticale lamellen zijn 89mm breed. Onze uni stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Kant en klare stoffen lamellen hebben een strakke uitstraling. Onze stoffen lamellen zijn leverbaar in diverse neutrale kleuren. Naast de bijdrage aan sfeer zijn lamellen erg praktisch en eenvoudig in gebruik.


Een verticale lamel is ideaal voor hoge raampartijen in bijvoorbeeld je woonkamer. De lamel heeft een breedte van mm. De kettingbediening kan je naar keuze links of rechts plaatsen.


Hoewel de stoffen in deze selectie geheel lichtdicht zijn is het verticale lamellensysteem per definitie nooit geheel verduisterend. Omdat het systeem uit individuele lamellen bestaal zal er altijd wat licht tussen de lamellen door kunnen komen. Heb je thuis al vouwgordijnen of lamellen voor de ramen hangen, dan kun je dat prima combineren met verduisterende gordijnen. Hiermee krijgt het interieur een luxe, warmere uitstraling en profiteer je meteen van de voordelen die deze gordijnen bieden.


Lamellen stof verduisterend

Wij hebben een ruime collectie met verduisterende stoffen voor rolgordijnen zodat je dus altijd wel de stof kunt vinden die past bij jouw interieur. De voordelen van verduisterende rolgordijnen. Natuurlijk hebben verduisterende rolgordijnen ook nog andere voordelen. Zo kun je voor stoffen kiezen die vlamvertragend zijn of warmtewerend. AANBIEDING stuk 14-stuk 7-Lees meer WIN EEN JYSK CADEAUKAART T. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief.


De maximale hoogte is 3cm. Daarom zijn stoffen lamellen ook zeer geschikt voor grote raampartijen, erkers en schuifpuien. Raamdecoratie is zeer sfeerbepalend in je interieur. Houd je van een moderne en trendy look? Dan zijn verticale lamellen een echte aanrader.


Bovendien kun je met lamellen heel goed het licht in de kamer reguleren. Door de stand van de lamellen te variëren, bepaal je heel precies de hoeveelheid licht die in de ruimte valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts