donderdag 3 augustus 2017

Transparante parketlak

Transparante parketlak

Alle Parketlak vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen.


Het beschermt en verzorgt uw hout en geeft uw hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Sencys parketlak is een zijdeglans parketlak voor binnengebruik, met laag gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOS). Het is versterkt met polyurethaan, voor een verlengde levensduur. De parketlak is speciaal voor zwaarbelaste houten oppervlakken zoals trappen, parket en houten vloeren, plinten, lambrisering, meubeloppervlakken.


Transparante lak is erg duurzaam en geeft een goede bescherming aan houten meubelen. Door de verschillende transparante lakken in het assortiment van HORNBACH kun je de dikte en donkerheid van de lak zelf kiezen. Wil je meer informatie over het gebruik van blanke lakken? Toepassing: Binnen, als transparante afwerking op kaal of eerder gelakt of gebeitst hout. Het laatste nieuws in je mailbox?


Transparante parketlak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 4 anders 95. Bij GAMMA vind je beitsen, lakken en vernis van verschillende bekende merken, zoals Rambo, Glitsa en CetaBever. Met een dekkende beits kan je oud of verkleurd hout een nieuwe look geven en tegelijkertijd beschermen.


GAMMA verkoopt dekkende beits in veel verschillende kleuren. De KARWEI parketlak mat kleurloos l is geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren en houten vloeren. Deze lak op waterbasis droogt snel en is reukarm.


Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Gebruik parketlak op waterbasis voor het aflakken van houtwerk, parket, (hard) houten vloeren en meubels, al of niet voorzien van een voorgaande laag. Rambo Parket Lak Zijdeglans - Blank 7- 7ml - Terpentine basis - TRAPLAK - VLOERLAK - PARKETLAK. Rambo Parketlak Transparant Blank 7is een zijdeglans kleurloze lak op terpentine basis voor hout binnenshuis.


Sikkens Cetol TGX Gloss 1L. Een ouderwets goede parketlak Speciaal voor hen die nog een ouderwetse lak wensen hebben we deze componenten alkydlak op terpentinebasis in het assortiment. Een stuk minder prettig voor het milieu, maar wel met de mogelijkheid om deze lak te gebruiken over een bestaande open olie afwerking als tungolie, lijnolie, of bijv woca. Hornbach parketlak glanzend op waterbasis overtuigd van een extreme duurzaamheid. Dankzij PU-versteviging is de parketlak bijzonder robuust en beschermt het parket tegen krassen.


Transparante parketlak

Productinformatie Zeer slijt- en stootvast 1-component heldere watergedragen verf voor het interieur. Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis. Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend. Veel gebruikt is de Glitsa Parketlak PT, een blanke lak op diamant-technologie. Enorm slijtvaste soort, hier heeft u dus jaren plezier van.


Geef uw vloer optimale bescherming met deze speciaal door Rambo ontwikkelde transparante parketlak. Beschermt parket en (hard)houten vloeren. Ook is de lak extra kras- en slijtvast. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet.


Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met een mooie matte uitstraling. Geschikt voor parket, houten trappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts