donderdag 1 februari 2018

Hanglamp bloomingville

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Hanglamp bloomingville

Vind items binnen jouw budget. Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Want zeg nou eerlijk: deze lamp is toch één en al zomerse vibes? Bovendien creëert hij een mooi effect op de muur.


Het open geraamte zorgt voor een uniek lichtspel dat jouw kamer een flinke boost geeft. Bloomingville hanglampen kopen? Hallo beste uitvinding ever! Dit is een hanglamp mét een plantenbakje.


Hanglamp bloomingville

Supertrendy en mooi design voor in de woonkamer, slaapkamer of boven de keukenbar. Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Bestel hier binnenverlichting online. Op zoek naar een gave hanglamp in botanische stijl? De hanglamp is gemaakt van gevlochten strookjes bamboe.


Wanneer de lamp aan staat geeft deze een sfeervol licht. Een echte blikvanger voor in jouw interieur. De lamp is gemaakt van glas en heeft de kleur bruin. Een decoratieve accessoire die ook nog eens licht en sfeer in huis brengt. Zo heeft deze hanglamp een kap van glas, waarin een bijzonder reliëf verwerkt is.


Dit maakt hem een plaatje om naar te kijken en zorgt ook voor een bijzondere lichtval in de kamer. Gratis bezorging vanaf 20. Hang er bijvoorbeeld één of twee boven je eetkeuken of bar en je ziet meteen het mooie effect van eenvoud. Al met al komt deze lamp in verschillende interieurs goed uit de verf. De bijgeleverde kabel van 2centimeter is in zwart.


Hanglamp bloomingville

Omdat de kap van glas is, is deze ook deels doorzichtig en is het peertje subtiel zichtbaar. Deze hanglamp staat door de kleur prachtig boven een houten eettafel of in een woning met aardetinten. Een stijlvolle en elegante lamp die de show steelt waar je hem ook ophangt. Haal vandaag nog die hanglampen in huis. Originele stempel korting op vooruitbetaling dagen recht op retour!


Met zijn bijzondere houten vormgeving kan hij het stralende middelpunt gaan vormen van jouw woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Deze ronde plafondlamp in nature bamboe heeft een strakke uitstraling en is toch warm en sfeervol. Naast zijn mooie combinatie van glas en mangohout zorgt deze lamp voor een lichtspel dat zeker de moeite waard is om naar te kijken.


Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts