woensdag 2 mei 2018

Blanke lak voor hout

Koop Hout Lakken voor boten Online Laagste prijs in NL, Snel geleverd! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Afhankelijk van de toepassing kies je voor verschillende glansgraden en de mate van kras- en stootvastheid. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak.

Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Naast kasten kan je de transparante lakken bijvoorbeeld ook gebruiken voor tafels en trappen.


Schuur de beschadigde delen van het behandelde hout tot op het blanke hout. Behandel het hout voor zoals staat aangegeven in stap tot en met stap van dit stappenplan. Schuur nu de overgangen naar het intacte schilderwerk netjes op, zodat je geen randjes of verloop meer voelt.

Maak alles stofvrij met een zachte borstel. Transparante of blanke lak voor buiten. De transparante of blanke lak voor buiten is er van verschillende topmerken, zoals Sikkens. Je gebruikt op die manier de beste buitenlak, terwijl je daar online een lage prijs voor betaalt.


Geschikt voor maatvaste en hardhouten onderdelen, zoals kozijnen, deuren en terrasschermen. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt.


De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos. Als u de blanke lak voor het eerst aanbrengt dan de lak laag voor laag verdunnen zoals vermeld in de tips hierboven.


Watergedragen, zijdeglanzende blanke lak voor binnen. Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app Kijk hier hoe u dit instelt. Om hout te behandelen zijn er een aantal producten beschikbaar op de markt.


Deze producten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: Olie, was, beits en lak. Hout behandelen met één van deze producten is niet alleen goed voor het uiterlijk maar is ook noodzakelijk om de werking van het hout tegen te gaan. Vernis is een blanke lak die op kleurlak wordt aangebracht ter bescherming van de kleurlak, het voorkomt beschadiging en verkleuring van de kleurlak, vernis houdt kringen tegen.


Lak (kleurlak) is slechts een afdekmiddel die het hout beschermt tegen vocht echter is makkelijk te beschadigen.

Speciaal voor metalen ondergronden hebben wij ook een metaallak in het assortiment. Verf in alle kleuren van de regenboog. Van zuurstok roze in de prinsessenkamer van je dochter tot rustiek taupe in je woonkamer: bij Praxis kun je terecht voor lakken in alle kleuren van de regenboog.


Welke kleurbeits of blanke lak je kunt gebruiken en hoe je dit op hout kunt aanbrengen, zul je in deze aflevering leren. Bent u op zoek naar de juiste blanke lak maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de lak of beits adviseren. Bijzondere lak voor diegenen die hun meubels eigenlijk liever niet zouden willen behandelen.


Deze lak laat het hout in haar natuurlijke schoonheid. Geeft goede bescherming hoewel het lijkt of er niets op zit. Verkleurt het hout bijna niet en is mat. Ik denk dat iedereen wel weet wat blanke lak.


Het woord blank zegt het immers al. Ik kan me voorstellen dat je speciaal hout hebt en dat je daarvan de structuur wilt blijven zien. Deze blanke , slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc. Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht. Voor een tafel van wit berken of esdoornhout ben ik op zoek naar een lak of olie die het hout niet gelig maakt.


Aflakken met transparante lak maakt de tafel toch gelig waardoor de mooie witte uitstraling van het hout verdwijnt. Lakken met whitewash is ook geen succes omdat daarmee de fraaie nerf verdwijnt en bovendien de lak niet gelijkmatig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts