woensdag 2 mei 2018

Booglamp retro

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Retro booglampen tegen lage prijzen. Bestel hier binnenverlichting online. Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour.

Unieke eigen collectie Vloerlampen met Boog. Product voordelen op een rijtje: zware marmeren voet verstelbare kap exclusief jaren 70-ontwerp in hoogte verstelbaar. De retro booglamp is helemaal van deze tijd. In ons assortiment vind je zowel moderne als design booglampen. Sommige booglampen hebben een bol, andere een lampenkap of meerdere armen.


Antieke retro booglamp chrome. Ook de boog en voet zijn uitgevoerd in geschuurd staal.

Voorzien van enigszins afgeplatte geschuurd stalen bol met openingen aan de bovenzijde waaruit diffuus licht straalt. Deze vloerlamp van metaal is voorzien van een vloerdimmer. Vintage booglamp uit de begin jaren zeventig. De lamp heeft een grote licht bruine plastic kap, een aluminium boog ( in hoogte verstelbaar) en een wit metalen voet. De conditie is goed gezien de leeftij er zijn enkele gebruikssporen zichtbaar op de voet passend bij de leeftij zie de details.


Haal vandaag nog die retro booglampen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu booglampen voor uw huis. De Grootste Verlichtingszaak Van NL. De booglamp is zo tijdloos, omdat het erg simpel is, maar het valt toch op.


Daardoor past het ook eenvoudig in ieder interieur. Bovendien ziet een booglamp er natuurlijk erg elegant uit. De lampenkap kan verschillende vormen hebben en het kan ook van verschillende materialen zijn gemaakt. Vind retro booglamp op Marktplaats.


Extra grote booglamp in staal met grote aluminium kap.

De vloerlamp wordt geleverd met een voetschakelaar. Indien jij op zoek bent naar een vloerlamp die jou een nostalgisch gevoel geeft en je weer laat wanen in vroegere tijden, dan moet je een retro vloerlamp van lampenlicht. Wij bieden jou retro vloerlampen die je woonkamer, keuken, slaapkamer, eetkamer of hal een unieke vintage sfeer geven. Ben je op zoek naar een vintage of retro vloerlamp?


Bekijk het assortiment van Decennia Design. Booglamp vloerlamp - Big Lounge brushed. Duizenden lampen op voorraad. De stijl van een booglamp is meestal retro of design.


Het design straalt ervan af, ook zonder dat de lamp brandt. Ontdek ideeën over Lounge. Prachtige vintage verchroomde booglamp. De lamp werkt met een grote fitting (E27) en is te verstellen door de buitenste buis te verschuiven.


Space age mushroom lamp, jaren tafellamp Oswald. Chroom met matwitte metalen kap. Deze booglamp is in hoogte verstelbaar tot een totale hoogte van 1cm. De kap is draaibaar en kantelbaar.


Voet van marmer, diameter 2cm. Objecten in zoekresultaten. Ga een stap verder in de moderniteit met deze selectie ultra design booglampen van de webshop alterego-design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts