woensdag 11 juli 2018

Bamboe gordijn ikea

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Gordijnen tegen lage prijzen.


Voor dezelfde hoeveelheid materiaal, wordt veel minder beslag gelegd op schaarse grond t. Bamboe is een snel groeiend gras.

Bovendien is bamboe een sterk materiaal en het ziet er ook nog mooi uit. Maar wist je dat ze ook heel handig kunnen zijn als betaalbare oplossingen voor andere plekken? IKEA - SKOGSKLÖVER, Rolgordijn, grijs, Het gordijn zorgt dat er minder daglicht binnenkomt en geeft privacy omdat mensen van buiten niet rechtstreeks naar binnen kunnen kijken. Koordloos rolgordijn voor extra kindveiligheid.


Kan in en voor het raamkozijn worden gemonteerd of aan het plafond. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Met het rolgordijn kun je zelf bepalen hoe veel licht je wil binnenlaten in de kamer.

Het gordijn is gemaakt van hoge kwaliteit bamboe en andere milieuvriendelijke materialen. Het rolgordijn heeft een afmeting van 150x1cm. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te bieden terwijl er ook nog wat licht wordt binnengelaten.


Dit maakt het erg geschikt voor gebruik als vitrage. De neutrale kleuren van het rolgordijn passen goed bij verschillende interieurstijlen. De bamboe latten worden bij elkaar gehouden met geweven koorden en filteren licht op een erg leuke. Jij bent op zoek naar nieuwe bamboe rolgordijnen voor bij jou thuis? Je kunt de bamboe gordijnen combineren met vrijwel alles.


De verschillende kleuren geven je de mogelijkheid verschillende looks te creëren. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan bamboe rolgordijnen. Kwantum, daar woon je beter van! Goed ontworpen gordijnen van hoge kwaliteit vind je bij IKEA. Kies uit onze ruime collectie gordijnen met of zonder embrasses in allerlei materialen en stijlen.


Dit geeft de gordijnen een prachtige natuurlijke uitstraling waardoor ze een sfeervolle aanvulling zijn voor elk interieur. Bestel hier raamdecoratie online. Ook het vouwsysteem draagt hieraan bij.

Met dit systeem wordt het bamboe gordijn op een elegante wijze gevouwen. Onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Het bamboe rolgordijn wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, zodat je direct kunt beginnen met de montage. De schroefhaken kun je gemakkelijk in een houten kozijn draaien (of in een muur i.c.m. een plug).


Vervolgens hang je hier het bovenprofiel van het rolgordijn aan en je gordijn hangt al! Ontdek ons assortiment bamboe rolgordijnen op JYSK. Ons prachtige assortiment bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echte bamboe en van de allerhoogste kwaliteit.


Deze stevige rolgordijnen bieden een prachtige, natuurlijke uitstraling waarmee ze voor enorm veel sfeer zorgen. U kunt de bamboe gordijnen met vrijwel alles combineren. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts