dinsdag 10 juli 2018

Bert plantagie arc

Boek uw verblijf op pierre et vacances! Tot korting op uw verblijf! Wees er snel bij want Op=Op. Vind bert plantagie het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Grootste keuze, laagste prijs.

Bert Plantagie Arc stoel Eén van de bestsellers van Bert Plantagie is de Arc eetkamerstoel! Een elegante en tijdloze stoel met optimaal comfort. De Arc wordt standaard uitgevoerd met een ronde poot, maar ook te bestellen met rechte of vierkante poot. Bij deze laatste optie is de stoel cm. Deze eetkamerstoel combineert een eenvoudig maar aansprekend design met een uitstekend zitcomfort.


De hoogwaardige roestvrijstalen, ronde benen maken een subtiele buiging die vanuit de rug is ingezet. Armstoel Arc is al jaren een van de bert plantagie bestsellers, een klassieker dus. Deze comfortabele eetkamerstoel, een ontwerp van Hans Daalder, combineert een eenvoudig maar aansprekend design met een uitstekend zitcomfort.


Zo kunt u de Arc uitbreiden met extra stevige en slijtvaste vilt dopjes.

Optioneel is een rechte of vierkante achterpoot ook mogelijk. Op de bert plantagie eetkamerstoelen kunt u heerlijk zitten aan de eettafel. Comfort en design zijn belangrijke aspecten die terugkomen in iedere stoel. Binnen vele interieurstijlen te plaatsen.


De Spargo, Tidy en Arc van bert plantagie , zijn stoelen met een stijlvolle en strakke uitstraling. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam. Tijdloos Nederlands design meubilair. Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties.


De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Bestellen Bent u geïnteresseerd in één van onze producten dan kunt u via de offerte button direct contact opnemen met de winkel.


Wij nemen dan zo snel mogelijk. Eigentijds en tijdloos tegelijk en daarbij zeer comfortabel. Bert plantagie ARC leer inc wieltjes. Een paar wieltjes moeten vervangen worden.


De RVS poten maken aan de achterkant een subtiele buiging die vanaf de rug is ingezet. Mede hierdoor krijgt de Arc een subliem zitcomfort. Deze Arc heeft een onderstel van ronde buizen.

Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. Druk dan op de product informatieknop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts