maandag 30 juli 2018

Sikkens express high gloss

Sikkens express high gloss

Sikkens high gloss voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Altijd de beste deal voor jou!


Rubbol Express High gloss (TDS) TDS. Deze buiten verf heeft een snelle droging en goede doordroging. Deze verf heeft een snelle droging en goede doordroging.


Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Uitermate geschikt voor het verwerken bij lage temperaturen. Perfect voor het aflakken van de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, welke wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van ˚C tot ˚C. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Hoogglans Verf die super snel droog is?


Met dit product kun je het hele jaar doorwerken ook in de wintermaanden. Doordat hij snel droog is kun je nog net even snel voor de bui een laag aanbrengen zodat de schilder zijn tijd nog beter kan besteden. De combinatie van de Express Primer en Express High Gloss maakt het mogelijk om lagen verf op dag aan te brengen. Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststof.


Uw meest complete verf- en behangwinkel. De lak is te gebruiken bij temperaturen tot rond de nul graden en biedt schilders de mogelijkheid om ook in de wintermaanden door te gaan met buitenwerkzaamheden. In wit alleen leverbaar in liter-verpakkingen. Express High Gloss kan worden toegepast vanaf °C en is dus perfect voor opdrachten in de herfst en winter, vroeg in de ochten of bij normale temperaturen als de aflak razendsnel moet drogen. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Sikkens express high gloss

Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200! JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld.


Uitstekend te verwerken met lage temperaturen (0-graden). Kenmerken: ∙ Snelle droging. Deze lak beschermt tot jaar en heeft een uitstekende koude-droging met optimaal glans- en kleurbehoud. Deze oplosmiddelhoudende alkyd lak is uitstekend bij lagere temperaturen (tot ˚C) te verwerken.


Sikkens express high gloss

Hollandse klimaat met vochtige en regenachtige dagen. Ook bij goed weer is het een ideaal product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts