dinsdag 24 juli 2018

Techno waaier

Bekijk wat de beste ventilatoren zijn voor jouw huis. Vandaag bestel morgen in huis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Bestel bij ons de prachtige Tecno Nomos tafel uit voorraad leverbaar. Scoor een waaier en zorg dat jij de festival-hitte de baas bent! Ook leuk voor de verzamelaar!


De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm. Techno van Ambiance Color. De techno handwaaier is voor de echte liefhebbers van rollende techno en lasers. Door de unieke cyaan groene kleur valt de waaier goed op en het symmetrische driehoek patroon heeft die lekkere techno look. Deze waaier gaat straks met jou mee naar ieder festival en geeft je een relaxte uitstraling.


Techno waaier

Door de unieke magenta roze kleur valt de waaier goed op en het symmetrische driehoek patroon heeft die lekkere techno look. Pomphuis, waaier , kopstuk en pomprooster van techno polymeer. Motor, rotoras en schroeven van roestvast staal.


Driedubbele dichting in oliebad. Asynchroonmotor geschikt voor onderdompeling met continue werking. De stator zit in een volledig hermetisch afgesloten omhulsel van roestvast staal.


Techno waaier

Motoras uit roestvast staal RVS 316. Ik zie waaiers altijd alleen bij Chinese winkels en dat zijn meestal goedkope papieren waaiers die snel kapot gaan. Of ik koop ze in het buitenland. Ik zoek dus een stevige en mooie waaier , niet met nep kant of met andalusische danseressen, hoeft ook niet super goedkoop te zijn, als hij maar een tijdje meegaat.


CO Roestvaststalen blokpompen met open waaier. Deze compacte blokpomp is voorzien van een open waaier welke direct aan de motor as gemonteerd zit. Door het “back pull out” systeem kan men het pomphuis in het leidingwerk laten zitten wat het periodieke onderhoud van de units vergemakkelijkt. In Nederland zijn waaiers met logo vaak terug te vinden tijdens festivals en zomerse evenementen.


Techno waaier

Festival waaiers uitdelen op concerten en festivals. Ze worden voornamelijk ingezet tijdens dancefestivals waarbij deze bekend staan als techno waaiers , hardstyle waaiers , party waaiers of festival waaiers. Hard gaan op een festival betekent jammer genoeg ook zweten. Maar maak je niet druk, met deze waaiers kan jij jouw hitte perfect weg wapperen! De verschillende designs zorgen ervoor dat er altijd een waaier tussenzit die jou aanspreekt.


De prijsverschillen hebben te maken met de kwaliteit. Daarnaast zijn we inmiddels uitgegroeid tot een complete festival webshop met heel veel handige festival gadgets en leuke festival waaiers ! In de webshop van Freaky Glasses vind je altijd de juiste bril voor iedere party. Dat weten wij zeker omdat wij constant op zoek zijn naar trendy, eigentijdse, smaakvolle en waanzinnige online festivalbrillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts