maandag 16 juli 2018

Ferm living kleed

Bestel online of bezoek de winkel. Voorraad is snel en gratis geleverd. Designdeals van deze week. Haal vandaag nog die kleden in huis.


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.

Dit geeft het een kleine eigenzinnige knipoog. Het kleed is handgemaakt en heeft asymmetrische randjes. Maar naast het fraaie design van het kleed , draag je bij aanschaf ook nog eens je steentje bij aan een gezonde planeet.


Kijk dan bij onze vloerkleden voor alle kleden en tapijten van Deens. Hij is gemaakt van handgeweven jute wat hem een speelse look geeft. Leg hem neer in de kinderkamer en gebruik hem als centraal punt om je kinderen op te laten spelen, hoe mooi?


Keuze uit verschillende varianten. Je kunt dit kleed wassen op graden.

Het gewicht van dit kleed is kilo. Ruim assortiment online bestellen! Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Bespaar tot wel via kiesproduct.


In the company of your best teddies and friends, the kids’ room is the place where you can invent your new favourite game and colour outside the lines. Vergelijk 5ferm living vloerkleden. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Dit kleed heeft een kleurrijk, maar toch strak ontwerp en brengt sfeer in jouw woon- of slaapkamer.


Met leuke speelse franjes aan de uiteindes! Op dit naturel kleed zitten zwarte driehoekjes. Ferm living kelim kleed 80x140cm. Met een paar cadeautjes wordt het een feestelijk geheel. See all the exciting new designs for the home and find inspiration for your interior with an authentic and calm atmosphere.


De aanleiding destijds was dat Andersen niet het gewenste behang kon vinden wat zij zocht. Trine Andersen is inmiddels een begrip onder de designliefhebbers en –kenners. Destijds begonnen met een collectie designbehang, inmiddels al vele ontwerpen rijker.

Dat zou je niet zeggen, toch? Dit kleed ziet er dus niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens super duurzaam. En ook fijn: zowel binnen als buiten te gebruiken. Kleden tegen lage prijzen. Op dit knusse kleed , verkrijgbaar in twee kleuren, staan grote en kleine sterretjes afgebeeld.


De andere kant is donker rood. Deze zachte vriend voor ieder kind is verkrijgbaar in de vorm van een tijger en een luipaard. Die het trouwens binnen ook goed doet. Alle items zijn gemaakt van polyester, dat gerecycled is uit petflessen.


Je shopt een tafelloper, kleed , kussen en een placemat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts