dinsdag 10 juli 2018

Bloemen voor in de tuin

Bloemen voor in de tuin

Voor 22:bestel morgen bezorgd. Kies nu jouw favoriete boeket uit de uitgebreide collectie! Wie verras jij via Greetz? Bestel eenvoudig met een Kaart. Bekijk nu het assortiment.


Bloemen voor in de tuin

Grootste assortiment topmerken. Nu al vanaf € op Beslist. Vind planten te koop het nu op Kensaq. Ben je op zoek naar een nieuw tuinontwerp of heb je hulp nodig bij je beplantingsplan?


In mijn tuinontwerpen gaat het om de beleving van de seizoenen, samen met een goed beplantingsplan waarin bomen, struiken en vaste planten niet mogen ontbreken. Beplanting is onmisbaar in elke tuin voor mens, plant en dier. De sleutelbloem is misschien niet heel beken maar wel heel mooi voor in de tuin.


Deze bloemen zijn er wederom is allemaal verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils. Hij heeft maar weinig water nodig en hoeft ook niet in de zon te staan. Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan.


Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Niet elke tuinplant is geschikt voor iedere tuin. Sommige tuinplanten willen bijvoorbeeld graag een kleigron andere tuinplanten doen het het best op zand. Voor wie van kleurrijk houdt mag een camellia, ook wel Japanse roos genoem niet ontbreken in de tuin. De kleuren van de bloemen variëren van wit, roze, rood tot lila.


Een camellia staat bovendien ook mooi in een pot op je balkon of terras. Laat de bloemen nu een hele dag of hele nacht (afhankelijk van pluktij in ieder geval een uur of tot 8) zo in flink wat water staan: de bloemen krijgen nu de kans om te herstellen. Een schaduwrijke tuin hoeft niet saai te zijn, er zijn genoeg mooie bloeiende planten voor in de schaduw. Soorten die opvallen vanwege de prachtige bloemen zijn. Basisregel voor de pluktuin: blijf bloemen plukken!


Het is belangrijk de planten niet in het zaad te laten komen, want dan steekt ze geen energie meer in het maken van nieuwe bloemen. Ook al heb je meer bloemen dan je kan zetten of weggeven, je moet zeker de uitgedroogde bloemen afknippen! Als de bloemen (variërend van groen naar wit en roze naar paarse tinten) zichtbaar worden kun je wat van het blad wegknippen, zodat de bloemen beter tot hun recht komen. Geranium, voor een echt feestje op je terras of balkon kies je voor de geranium in verschillende tinten bij elkaar.


Cosmea staat mooi in de volle grond staan en heeft een prachtig blad. Van deze bloem heb je de hele zomer lang plezier. Zowel in de tuin als in de vaas, want de Cosmea is een beauty voor in huis. Bouwstenen voor je tuin , dat zijn ze.


Vaste planten sterven in het najaar boven de grond af, maar komen in de lente groter en krachtiger dan ooit terug. Je hebt keuze tussen bodembedekkers, rotsplanten, siergrassen. Een paar bloeiende planten, wuivend pampagras of een groep varens in een hoek maken van je tuin een groene oase.


Bloemen voor in de tuin

Zoek naar planten te koop op de nieuwe KensaQ. Vragen over uw product of over uw klachten. Bel of mail met één van onze experts.


Bloemen zijn onderdeel van planten die eenjarig, tweejarig of meerdere jaren groeien. Bloemen in de tuin vereisen vaak wel de nodige verzorging, afhankelijk van de soort bloemen en planten die kiest. Ten eerste zijn er allerlei soorten, kleuren en maten bloemen en planten, die allemaal op een ander moment in het jaar bloeien en ook verschillende verzorging nodig hebben. De duivelswandelstok is heel mooi, maar ik zou het iedereen sterk afraden! Er is zoveel keuze, en dat maakt het zo leuk om de beplanting voor je tuin te bepalen.


Zeker in een kleine tuin , of je moet buitenaf wonen, dan kan het geen kwaad! De buurman naast ons heeft er zo’n boom in de tuin staan en die komt ook bij ons nog boven de grond en ook nog huizen verder op! De stoeptegels werkt deze boom met zijn wortels omhoog! Wil je boeketten maken met bloemen uit eigen tuin ? Bij het aanleggen van een pluktuin is de ligging van de tuin belangrijk.


De meeste bloemen houden namelijk van een plekje in de zon. Een pluktuin blijft overzichtelijk als je de grond verdeelt in vakken, met looppaden ertussen. Zo kun je de bloemen ook beter plukken. Wel zal hij in de schaduw wat minder bloemen geven.


In de tuin is het een goede bodembedekker, die er door zijn ondergrondse uitlopers voor zorgt dat onkruid geen kans krijgt. Het plantje is wintergroen. Je kunt eenjarigen zelf zaaien of in het voorjaar kopen als kleine plantjes. Voor een hoog, lang bloeiend kleuraccent kunnen de grote gele bloemen van de flanelstruik (Fremontodendron) zorgen, bind deze wel goed aan. Kijk voor meer inspiratie bij schaduwterras planten.


Op zonnige plekken heb je heel veel mogelijkheden. De kerstroos bloeit midden in de winter en zorgt dan voor elegante bloemen in de tuin. De bloemen zijn eerst wit, maar verkleuren als snel naar een roze of groenige kleur.


Het is een wintergroene vaste plant die dikke bladeren bezit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts