dinsdag 10 juli 2018

Montis salontafel

Montis salontafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Haal vandaag nog die nieuwe Salontafel in huis. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Montis salontafel

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Een speelse salontafel die verbaast door eenvoud met een vanzelfsprekende natuurlijkheid. Een flinterdun verjongd blad rondom, maar één op volle sterkte bij de steunpunten van het ragfijne onderstel. Flint heeft een prachtig schalmeffect. Het blad is mogelijk in een ronde, ovalen, vierkante of rechthoekige vorm.


Het vierkante essen blad met afgeronde hoeken bied veel plaats mogelijkheden en komt deftig over. Het lichte frame dat zich kruist op de bodem maakt hem stevig en solide. Het minimalistische design bestaat uit het dun vormgegeven tafelblad in combinatie met het tot in detail uitgewerkte onderstel. De tafel is voorzien van chromen poten.


Uniek in al zijn eenvou is deze salontafel een aanwinst voor elk interieur. Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort. Maar ook geen comfort voor esthetiek.


Dat is de luxe van een goed ontwerp. De salontafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u kiezen uit ronde, ovale, rechthoekige en vierkante salontafels.


Montis salontafel

Het onderstel is leverbaar met een RVS of matt zwart onderstel. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! De spots salontafel van montis in het hoogglans wit. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! De ronde, zachte hoeken van het frame geven een toegankelijke uitstraling.


Design salontafel van montis spots in hoogglans wit. Een stijlvol design, die niet weerstaat in een modern interieur. Kenmerkengebruikte salontafel - fabrikant: montis. Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o. Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk.


U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem. De bladen kunnen in verschillende materialen worden geleverd. Zowel het onderstel als het tafelblad zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.


Alle onderstellen zijn voorzien van rubber voetjes. Deze speelse design salontafel verbaast door eenvoud met een vanzelfsprekende natuurlijkheid. Montis is een leuk Nederlands designmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts