donderdag 19 juli 2018

Mini urn

Mini urnen voor elk budget. Bekijk hier de mogelijkheden. Find What Is A Keepsake Urn. SOORTEN EN MATEN MINI URNEN. De maatvoering van mini urnen is erg divers, zowel van inhoud als qua formaat.

Er zijn mini urnen, medium urnen, as beelden, mini urnen met een kaarsje, mini urnen hart, knuffelstenen, fotolijstjes met as. De producten zijn in verschillende formaten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Zoek direct de dieren urn die bij jou past! Een mini urn wordt ook wel een keepsake genoemd. Wij zullen dan samen met u bekijken wat de eventuele mogelijkheden met betrekking tot uw eigen wensen zijn.


Waarom een mini urn van JB Memorials? Door toepassing van één of meer mini urnen kan de as worden bewaard door meerdere nabestaanden. Vaak wordt dit als prettig ervaren, omdat zo ieder een eigen gedenkplek thuis kan creëren.

U kunt ook bijvoorbeeld een lokje haar of een beetje aarde van de begraaf- of herdenkplek in de urn plaatsen. Sommige mini urnen zijn ook in groter formaat verkrijgbaar. Keepsake of mini urn in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaarbij Memorial Company. Welkom op de site van mini urn.


URN bestellen is de online urn winkel waar u terecht kunt voor een zeer breed scala aan mini urnen, sierurnen, assieraden en toebehoren. Voor het vervaardigen van urnen wordt gebruik gemaakt van uiteenlopende materialen, vervaardigd bij gespecialiseerde (door ons gecontroleerde) bedrijven in binnen- en buitenland. Bent u op zoek naar een goedkope urn ? In een kleine urn kan een kleine hoeveelheid as worden bewaar zodat er eventueel meerdere mini urns kunnen worden gevuld met een kleine hoeveelheid as. Bij de Uitvaartwinkel Almere zit u daarvoor goed. LoveUrns staan voor unieke vormgeving en bijzondere details.


Uniek in ons aanbod zijn de kiezels. Deze kiezel kan eventueel verrijkt worden met een bloem of vlinder van glas. Maar ook een kleine urn of mini urn van keramiek, edelsteen of een beeldje behoren tot onze mogelijkheden. De urn heeft namelijk een dekseltje.


Bij ons vind u een passend gedenkteken. De mini urn is een kleine urn waarin een beperkte hoeveelheid as bewaard kan worden. Hiervoor is met name een mini urn ook wel Keepsake genoem erg geschikt.

Ze worden aangeboden in veel stijlen en maten. Zoekt u een bijzondere of unieke urn van glas of brons voor thuis? ARTE DESIGNO biedt u met gedenkafdeling ARTE MEMORIA een grote unieke ‘kleurrijke’ en hartverwarmende collectie grote -, kleine – en mini (duo-)urnen van glas, alsmede urn beelden van brons en glas, van diverse kunstenaars, voorzien van signatuur. In de kern van de pebble bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden.


Een klein gedeelte van het crematie-as zichtbaar. Dit betekent dat de mini urn ervoor kan zorgen dat iemand niet zomaar helemaal verdwenen is. U heeft het mooiste assortiment huisdier gedenk en herinneringsartikelen van Nederland en Belgie gevonden.


Een honden urn , katten urn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts