vrijdag 13 juli 2018

Folie op ramen plakken

Statische raamfolie online. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Maak met een plantenspuit het raam en de achterkant van het folie een beetje vochtig.


Plak het folie op het raam.

Je kunt met een bankpasje nawrijven, zodat het mooi strak wordt. Tip: Op de site van Karwei is een instructiefilmpje te zien hoe je raamfolie het beste aanbrengt. Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie? Plakfolie, ook wel decoratiefolie, is wel wat anders.


Dat is namelijk bedoeld voor meubels. Zelfklevend folie of raamfolie. Sprenkel met een plantenspuit je raam goed nat.


Echter adviseren wij je toch om met een plantenspuit je raam nat te maken, alvorens je het folie op het raam gaat plakken. De gesneden raamfolie wel goed warm maken met een föhn.

Hoe plak ik folie aan op mijn raam? In dit klusadvies lees je alles over het plakken van raamfolie op je raam. Maak van je huis een thuis bij jouw persoonlijke bouwmarkt! Je wilt geen inkijk, maar wel maximale lichtinval?


Dan is raamfolie de oplossing. Raamfolie is gemakkelijk te bewerken en in allerlei vormen aan te brengen. Het Karwei stappenplan helpt je bij het plakken van raamfolie op je ramen. Lees hoe je zelf raamfolie op de ruiten in je badkamer of woonkamer moet plakken.


Zolang er namelijk water tussen het raam en het folie zit, is het folie nog te verschuiven of los te halen wanneer het scheef of niet naar wens is geplakt. Raamfolies die geen warmte opnemen kunnen aan de binnen zijde gemonteerd worden. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam.


In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bekijk hier het assortiment in de Praxis store. Dit zonwerende raamfolie plakt eenvoudig op ramen. Het folie dat deels de zon tegenhoudt heeft een breedte van 50cm.


Dit zelfklevende folie is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten. Je kunt het op ramen plakken , maar ook op papier, boeken, tafels of andere items. Het transparante plakfolie heeft een breedte van 45cm.

Let ook op rondvliegende insecten (fruitvliegjes, muggen, vliegen), haren van huisdieren en uw vingerafdrukken op de ruit. De lengte mag je zelf kiezen. Als u gaat plakken zorg er voor dat de temperatuur van het materiaal, de lucht en de ondergrond zo rond de à graden Celsius is. Vermijdt het aanbrengen in de directe zon! Het aanbrengen van glasfolie kunt u ook overlaten aan Meesterfolie.


Onze ervaren installateurs plakken de folie precies op maat en zorgen ervoor dat er geen luchtbelletjes ontstaan. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Haal daarna de beschermfolie van de raamfolie weg. U kunt met een plastic pasje uit uw portemonnee de folie afstrijken, voor een mooi strak resultaat zonder lucht.


Bij het opstaan op warme dagen ging dat naar beneden nog vóórdat ik het theewater voor het ontbijt had opgezet. Dat hield de kamer ook behoorlijk koel. Met folie heb ik geen ervaring, maar aan de buitenkant zal ogetwijfeld meer helpen dan binnen.


Makkelijk te verwijderen en weer opnieuw te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts