vrijdag 6 juli 2018

Parketlak waterbasis

Parketlak waterbasis

Alle Parketlak vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend. Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis. Enorm slijtvaste soort, hier heeft u dus jaren plezier van.


Parketlak waterbasis

Hornbach parketlak glanzend op waterbasis overtuigd van een extreme duurzaamheid. Dankzij PU-versteviging is de parketlak bijzonder robuust en beschermt het parket tegen krassen. Productinformatie Zeer slijt- en stootvast 1-component heldere watergedragen verf voor het interieur.


Het Bona Parketlak Systeegrondlakken en aflakken, één uitzonderlijk, overzichtelijk en compatibel systeem. De zes grondlakken bieden een kleurvariatie van Scandinavisch wit tot amber en zijn compatibel met elk van de zes aflakken. Trae Lyx Parketlak is een slijtvaste, heldere lak die bijzonder geschikt is voor meubels, deuren, parket-, eiken- en hardhouten vloeren. Door als discounter te werken, kunnen wij professionele schildersbedrijven en particulieren het uiteindelijke voordeel bieden: topproducten tot korting!


Parketlak waterbasis

FORTICO 2C is een uitstekende, krasbestendige, PU componenten- parketlak , op waterbasis , voor parket en zwaar belaste houten vloeren. FORTICO 2C heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid en is ontwikkeld met de meest vernieuwde technologiëen. Naast parketlak over verf aan te brengen kan je er ook voor kiezen om te werken met gekleurde parketlak. Een merk als Histor heeft bijvoorbeeld tientallen opties Histor parketlak in het assortiment waaruit je kunt kiezen. Gekleurde parketlak betekent overigens niet dat er gelijk gek gedaan wordt met de kleur.


De Rambo parketlak waterbasis mat blank 2ml is een lak speciaal voor parket en hardhouten vloeren. De lak is kras- en slijtvast en kan dus tegen een stootje. De lak heeft een blanke kleur en heeft een matte afwerking.


Daarnaast is de lak op waterbasis makkelijk aan te brengen, droogt het snel en is het reukarm. De KARWEI parketlak mat kleurloos 2ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren en houten vloeren. Deze lak op waterbasis droogt snel en is reukarm. Binnen de parketlak voor vloeren heb je bijvoorbeeld de keuze uit een matte afwerking of een white wash parketlak.


Op die manier bereik je het resultaat waar je naar opzoek bent, om de vloer mooi af te werken. Je kunt de vloer afwerken met een parketlak met een matte afwerking. Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket.


Gebruik parketlak op waterbasis voor het aflakken van houtwerk, parket, (hard) houten vloeren en meubels, al of niet voorzien van een voorgaande laag. Een oplosmiddelhoudende parketlak krijgt door het verdampen van vluchtig oplosmiddel een zekere ‘tack’ (hoorbaar bij het rollen en voelbaar) die een gelijkmatige verdeling bevordert. Parketlak op waterbasis heeft deze eigenschap normaal gesproken niet. Bezuinigen op parketlak wordt vaak genoeg niet aangeraden.


Daarom is het handig eerst goed geïnformeerd te zijn. Parket schuren en lakken Een parketvloer kan worden afgewerkt met een parketlak op waterbasis , waardoor deze een slijtvaste laag krijgt. Als je een lakvloer vergelijkt met een olie vloer dan glanst deze iets meer. Onder de noemer parketlak valt bij ons eigenlijk alle bescherming voor parket, dus lak en vloerlak, maar ook olie en hardwax. Natuurlijk worden hier hoge eisen aan gestel want dit zijn geen klusjes om elk jaar te doen.


Tegenwoordig zijn de meeste parketlakken op waterbasis , zoals van Glitsa en Trae Lyx. Watergedragen verf: daar bestaan veel misverstanden over. Het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel) parket en is geschikt voor normaal gebruik. Glitsa Parketlak is versterkt met Polyurethaan, waardoor het zeer kras - en slijtvast is.


Met Glitsa behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerreiniger en Glitsa Vloerpolish. Geschikt voor hardhouten vloeren en. Bij de vraag wat is het verschil tussen verf op waterbasis en verf op terpentinebasis is het grote verschil hier tussen het verdunningsmiddel. Over het algemeen gebruik je binnen verf op water basis , en buiten verf op terpentine basis.


Parketlak waterbasis

Verf op water basis is geur arm, snel drogen niet vergelen elastischer en beter voor het milieu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts