vrijdag 6 juli 2018

Rubbol xd satin

Rubbol xd satin

Gratis verzending vanaf euro! Zeer ruim aanbo Morgen in huis! UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van ˚C tot ˚C.


In Satin of in Gloss, net als met een van de specifieke producten die je kunt bestellen. Wij zorgen er vanuit onze voorraad voor dat jij de producten snel kunt bestellen. Zoek naar rubbol xd satin op Kelkoo.


Vergelijk alle rubbol xd satin aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Deze buitenlak is bestand tegen alle weersinvloeden. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, bel of e-mail ons. Rendement: mper liter.


Deze zijdeglans lak is een gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken op de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Heeft u een vraag over dit product of over een van onze andere producten stuurt u ons dan even een e-mail. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Achteraf betalen mogelijk.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Het is extreem weerbestendige buitenlak. De lak heeft een mooie halfglans en zorgt voor uitstekende bescherming van het houtwerk. Concept II: - Vanuit timmerfabriek aanleveren met een gesloten grondlaag (totale droge laagdikte 1micrometer).


Rubbol xd satin

Schuren, plaatselijk repareren met Polyfilla Pro 3of Polyfilla Pro W370. Als laatste een laag XD aanbrengen. XD geeft een net zo goed resultaat op metaal en kunststof als op hout.


Advies over de voorbehandeling en het gronden van metaal is zo specifiek aan het type metaal en de staat van de huidige lak dat hier op maat gemaakt advies voor nodig is. Deze extreem duurzame verf heeft een levensduur tot wel jaar! Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. En dan zal de verf dus ook wel goedkoop zijn. Om dat te ontkrachten hebben we een aantal onderbouwde argumenten.


Voor het aflakken van hout, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. Deze hoogglanslak is extreem weerbestendig en biedt wetenschappelijk bewezen bescherming tegen uv-straling. Hierdoor geeft deze lakverf tot wel jaar bescherming en is hij onderhoudsvrij. Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. De voorsprong die S2U Allure opbouwt ten opzichte van zijn collega is flink.


Vandaag besteld bij Verfpoint. Rubbol , XD gloss, Finura satin , Primer plus. Sikkens artikelen voordelig. Extreem duurzame halfglanslak voor buiten.


Klik hier voor meer details over dit product € 87. Dit product is extreem duurzaam en kan tot wel jaar meegaan. Ook is het verstandig om profesionele kwasten te gebruiken. Wilt u dit zelfde product maar dan in hogglans?


Er is één vereiste voor een goed schilderwerk en dat is kwalitatief goede verf. Wanneer u geen gebruik maakt van kwalitatief goede verf, zal het eindresultaat ook nooit goed zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts