maandag 30 juli 2018

Minimalistisch interieur

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw.


Inspiratie voor een minimalistische inrichting, in eigen stijl. Zelf een minimalistisch interieur creëren, doe je al met deze stylingtips.

Zeker als het om de fundamenten van de kamer gaat, is het aan te raden om dit kleurenpalet aan te houden. Laat al het overbodige weg uit je interieur om terug te keren naar de essentie. Minimalistisch interieur. In een strakker interieur is er ruimte om te ontspannen en heerlijk tot rust te komen.


Een minimalistisch interieur blinkt uit in zijn eenvoud. In onze artikels vind je alvast inspiratie. Zoals je in onze minimalisme inspiratie kunt zien, zijn er tal van manieren om jouw minimalistische interieur aantrekkelijk in te richten.


Een (positief) in het oog springend geel of rood kussen, kleed of vaas kan al meer sfeer aan het soms wat ‘kille’ minimalistische interieur toevoegen.

Het minimalistische interieur zien we de laatste tijd steeds vaker voorbijkomen via Pinterest of de Binnenkijken App. Bij een minimalistisch interieur geldt less is more. Denk eraan dat je bij de basis blijft.


Een appartement van slechts 44mgelegen in Minsk. Zoals je al gemerkt zal hebben, is de Zen interieurstijl heel divers en sterk voor interpretatie vatbaar. Het interieur kan modern, landelijk of zelfs klassiek ogen maar zal toch steeds een minimalistische indruk nalaten. Rust, openheid en eenheid met de natuur zijn dan ook de kernpunten voor een geslaagd zen interieur. Wel houd je het simpel en zet je een paar zorgvuldig uitgezochte meubelstukken op de voorgrond.


Wat zo mooi is aan een minimalistisch interieur , is dat het symbool staat voor een levensstijl. In stappen een minimalistisch interieur. De één vindt het maar saai, de ander is er helemaal weg van. Met dit 11-delige stappenplan maak ook jij van je huis een simplistisch plaatje. XOOON ziet dat net íets anders.


Vergeet de saaie, rechttoe rechtaan meubels. Droom jij van een luxueus, weelderig en comfortabel interieur ? Tips voor een mooi minimalistisch interieur.

Hieronder hebben we een aantal praktische tips op een rijtje gezet, die je helpen om een mooi minimalistisch. Een tegenbeweging waar het allemaal draait om minimalisme. Vandaag willen we laten zien dat minimalistische interieurs ook heel mooi kunnen zijn.


Koop minimalistische posters voor een minimalistisch interieur , Scandinavisch, zwart wit of modern interieur. Keer terug naar de basis en laat al het overbodige weg uit je interieur. En dat geeft meteen ook rust in je hoofd! Eenvoudige vormen, strakke lijnen, neutrale tinten en Scandinavische elementen creëren een nette en opgeruimde sfeer in huis.


Wil je ook minimalistisch wonen? Wij hebben tips voor je om dat voor elkaar te krijgen. De keuze van witte en lichtblauwe tinten als basis kleurenschema liet een grote diversiteit toe in de vormgeving van de meubels, zonder daarbij aan homogeniteit in te boeten in het minimalistisch interieur. In plaats van heel veel kleinere decoraties als schilderijtjes en beeldjes, ga je voor een paar pronkstukken. Dit creëert rust en laat je focussen op een ding, in plaats van een hele hoop spulletjes.


Eén van die pronkstukken kan een mooie grote plant zijn. Als je een kleine woonruimte hebt, doe je er goed aan om je interieur rustig en clean te houden. Veel mensen kiezen voor een minimalistisch interieur. Hoewel dit misschien makkelijk klinkt, kan dit in de praktijk soms nog best lastig zijn!


Neem daarom een voorbeeld aan deze Scandinavische studio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts