woensdag 11 juli 2018

Blanke matte lak

Weer, water- en UV bestendige Jachtlakken Online bestellen. Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. K Matte blanke lak in Spuitbus SprayMax.


SprayMax zorgt voor een matte uitstraling van de lak en is extreem krasvast. K spuitbus blanke lak mat is dankzij de 2-componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden.

Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos.


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak.


Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer.

Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Watergedragen, hoogglanzende blanke lak voor binnen Kenmerkenblad. De blanke lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting.


Trae Lyx Naturel matte blanke lak. U wilt het liefst dat uw houten vloer zijn originele uitstraling behoudt. Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je.


Bij Praxis vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken. Je kunt hierbij kiezen voor lak in blik of spuitverf lak. Parketlak zou ik niet nemen. Kan natuurlijk ook zijn dat de onderlaag na keer schuren en lakken nog steeds vettig was. Wel goed is polyurethaanlak en het beste vind ik Glitsa.


Deze lak is wat krasbestendiger dan de pu- lak en vergeelt ook minder. MoTip 1K matte blanke lak is een lak op basis… Meer.

De enige blanke lak die het minste geel word is parketlak op acryl basis. Door het zweet van je handen wordt dit een zachtere laag en schuif je dit er weer af met je nagels. Wat je er ook opdoet,alles maakt het wit wat minder. Als je hem echt dekkend wit wil hebben in een goede kwaliteit is er van sigma een hele sterke krasvaste lak. Het is absoluut mat , practisch onzichtbaar, sterk, duurzaam, krasvast en gemakkelijk schoon te houden.


Daarnaast is het een prettig vloeiende lak die gemakkelijk is aan te brengen. Deze blanke , slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc. Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht. Hier vindt u onze blanke lakken.


Wij hebben verschillende soorten blanke lak voor uw auto, zoals 1K blanke lak en 2K blanke lak zowel in spuitbus als in blik. Tot nu toe gebruik ik altijd Glitsa of jacht- lak , maar ben eigenlijk niet zo tevreden over de echt krasbestendigheid van die lakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts