maandag 23 juli 2018

Verlichte spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. De actuele levertijd is: tot werkdagen.

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Even controleren of je haar goed zit of je kleding netjes is.


Ze zijn er in allerlei varianten en kleuren. Eenvoudig online bestellen. Alle verlichte spiegels van GLASSOLUTIONS zijn gemaakt van het milieuvriendelijke loodvrije MIRALITE REVOLUTION.

Een standaard LED spiegel is de perfecte aanvulling voor elke ruimte. Ideaal als badkamerspiegel maar kan ook worden gebruikt voor een minimalistisch of ingetogen interieur. De breedte van het verlichte gebied rond de spiegel is cm.


De bruikbare diameter van de spiegel is 1cm. Het spiegeltje vergroot driemaal. Het bevindt zich aan de rechterkant van de spiegel in het midden van de hoogte.


De spiegelverlichting wordt geactiveerd samen met de achtergrondverlichting van de spiegel. Dit zijn spiegels met ingebouwde, ofwel geïntegreerde, LED verlichting. Wanneer het licht vanuit de spiegel komt, wordt je gezicht optimaal belicht zodat je alles goed kunt zien bij het scheren, make-uppen of het doen van je haren. Wij hebben spiegels met LED verlichting in vele soorten en maten, en met verschillende functionaliteiten.


Dat is wat het uitgangspunt is bij het samenstellen van het spiegelassortiment van Sanitairwinkel. Een goed verlichte spiegel kan uw badkamer net even dat extra licht geven om uzelf goed te kunnen zien in een wat donkerdere ruimte. Een extra lamp boven de spiegel is niet meer nodig, aangezien al deze spiegels ingebouwde verlichting hebben.


Een spiegel met verlichting is een belangrijk hulpmiddel op alle belangrijke verzorgingsmomenten voor je gezicht zoals een scheerbeurt of een opmaaksessie. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Hang je make-up- spiegel aan de muur in de badkamer of zet hem op de wastafel.


DSV neemt altijd vooraf contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

De spiegel wordt volledig aansluitklaar geleverd met een stroomkabel van meter. Of je nu elke ochtend urenlang voor de spiegel staat of liever zo snel mogelijk klaar bent, voor ieder badkamerritueel heeft IKEA een geschikte spiegel. Om dit ritueel vlekkeloos uit te voeren heb je goede badkamerverlichting nodig.


Onze spots hebben led-verlichting en schijnen hun licht op de plekken waar je dat nodig hebt. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Scania Vabis Sodertalje, King of the road of Next Generation €:12- incl btw. Kunststof spiegel met Eigen Logo. Onze spiegels zijn bovendien conform de IPstandaard en kunnen dus ook in badkamers worden gebruikt. Naast de LED- spiegels produceren we ook de traditionele neon (TL) verlichte spiegels en beschikken we over een spiegelgamma zonder verlichting, met een aluminium frame.


Een scheerspiegel kan ook wel make-up spiegel of cosmeticaspiegel worden genoemd. Dit is vaak een klein, rond spiegeltje met een vergrotend effect en wordt vaak gebruikt voor precisiewerk bij het scheren. Gezichtshaar is de laatste tijd erg trendy, mits je de juiste look weet te creëren. Een badkamerspiegel met verlichting is een ideale manier om een extra lichtpunt in uw badkamer te maken. Badkamerspiegels met verlichting zijn er in allerlei vormen en afmetingen.


Kies bijvoorbeeld een ronde spiegel voor een klassieke look of een rechthoekige spiegel voor de moderne badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts