maandag 9 juli 2018

Landelijk grijs

Bekijk meer ideeën over Decoratie, Decoraties en Grijs. Warme kleuren zoals grijs tinten met een vleugje bruin, gebroken wit, beige en zand kleuren voelen landelijk aan en versterken de sfeer. Bekijk de onderstaande voorbeelden en tips zodat jij weet hoe je jouw woonkamer landelijk kan inrichten. Meer lampen uit de serie Lampoon, vindt u onderaan deze pagina.


LET OP: Deze hanglamp wordt geleverd zonder lichtbron.

Een landelijk en stoer badkamermeubel uit eigen collectie. Het badmeubel is voorzien van een grote granieten spoelbak (1cm), een grijs onderstel met deurtjes en is afgewerkt met zwarte handgrepen. Woonaccessoires zijn erg belangrijk in een landelijk interieur.


Ook bij de accessoires ga je uit van robuuste vormen, natuurlijke materialen in lichte tinten afgewisseld met grijs en bruin. Landelijk interieur stijl woonaccessoires. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


Ruim assortiment landelijke TV meubels.

Bij Kastenn heeft u tevens de mogelijkheid tot het laten maken van een landelijk TV meubel op maat. Moderne of houten landelijke salontafels, Bij A-meubel altijd goedkoopste. Koop direct online of kom naar de winkel. Materialen die u hierbij vaak ziet zijn hout, linnen en gietijzer.


Qua kleuren zijn wit en grijs erg populair bij een landelijke inrichting. Andere naturel tinten passen hier goed bij. Een robuust landelijk dressoir is dan ook de perfecte blikvanger voor uw interieur. Verkrijgbaar in grijs en antraciet! Voor 12:besteld = morgen in huis.


Een blik op het Hollandse plattelandschap en je staat oog in oog met de producenten van een van meest sterke materialen die je je maar kunt bedenken, namelijk: wol. Die wetenschap is waarschijnlijk ook de reden dat schapen vaak zo’n ontspannen indruk maken. Gedroogde decoratie bloem landelijk sober vergrijsd grijs. Dit schilderijset van delen heeft een afmeting van 150x1cm.


U vindt in ons assortiment veel verschillende soorten buffetkasten landelijk. Shop bij ons online de kast die bij u past. Alle modellen zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen met elk een andere afwerking.

Een van onze populairste landelijke items is de witte buffetkast landelijk. In een landelijk interieur kom je helemaal tot rust en kan je heerlijk cocoonen in een sfeervolle omgeving. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget kan je heel wat richtingen uit met een landelijke inrichting. Sommigen houden het graag klassiek terwijl anderen dan weer houden van een modern landelijk interieur. En dat is natuurlijk heel prettig als je gaat kiezen uit zo’n breed assortiment.


Door het speelse karakter kunt u deze lamp in diverse ruimtes gebruiken van kantoor tot slaapkamer. Door de open structuur wordt het licht gebroken en krijgt u speelse tekeningen op wand en plafond. De lamp landelijk kenmerkt zich door ongecompliceerde functionaliteit welke teruggrijpt naar het boerenleven.


Dankzij de natuurlijke materialen hoef je niet bang te zijn dat de lamp er niet rustiek uitziet. Tijdloos, sfeer en karakter zijn de sleutelwoorden bij de lamp landelijk. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! De basiskleuren zijn voornamelijk wit, verschillende grijs - en bruintinten en taupe.


Ook zwart, donkergroen en donkerblauw zijn kleuren die terug kunnen komen in een landelijke woonstijl. Daarnaast zien we in een landelijk interieur ook weleens pasteltinten. Felle kleuren worden echter bijna niet gebruikt. Mooi landelijk tvmeubel in grenen en handgeschilderd in een mooie grijstint.


Diverse modellen, maten en kleuren mogelijk. Deze kasten worden gemaakt uit dezelfde serie als onze buffetkasten. Deze staan in de showroom om te bezichtigen. Elke kleur grijs of lichtgrijs is in diverse RAL-kleuren beschikbaar.


Neem een staal mee naar één van onze showrooms en we bekijken welke tint zich beste leent om uw keuken om te toveren in sfeervol grijs of lichtgrijs. Ook houten keuken fronten zijn te verven of te lakken in grijs of lichtgrijs. Kunststof keuken fronten kunnen worden.


Prachtige landelijke kast Deze kast staat mooi in een landelijke inrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts