donderdag 26 juli 2018

Gordijnen kreukvrij maken

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


Gordijnen kreukvrij maken

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Design, Direct Van De Makers. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Stap 1: gordijnen wassen – eerst uitkloppen.


Helaas is het wel nodig, want gordijnen zijn vaak een bron van stof. Voordat we beginnen met het wassen van de gordijnen – haal de gordijnen eerst (voorzichtig) van de rails. Geef je gordijn de tijd hiervoor, als je te snel overgaat tot strijken kan dit leiden tot toename van de kreukgevoeligheid. Heb je na een paar weken nog steeds last van hardnekkige vouwen in je gordijn dan kun je eerst proberen om de plek vochtig te maken met een plantenspuit, hang het gordijn daarna voor het open raam of buiten. Onze collectie wordt met heel veel zorg samengesteld.


Uw gordijnen kunnen dan krimp- en kreukvrij weer opgehangen worden. U ontvangt overigens te allen tijde een uitgebreide wasvoorschrift en trekstangen voor het gebruik van uw gordijnen. Hang de gordijnen direct na het wassen te drogen. Na het drogen kan er nog kreuk in de gordijnen zitten. Gordijnen nooit wringen of boenen met een borstel.


Niet meteen gaan strijken want gordijnstof is vaak behandeld met een kreukvrije finish. Daarom kost het vaak tot een paar weken om de gordijnen zichzelf weer kreukvrij te laten. Prints van Oranje print op je gordijn elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit.


De kleuren trekken in de stof door de toepassing van sublimatie, waardoor het gordijn kleur- en slijtvast is. Onze kwaliteit is uniek in de wereld. Van elk project maken we een succes. Het bedrukken van gordijnstof is onze specialiteit.


Grote patronen in gordijnstof maken overigens een ruimte minder snel klein dan fijnere patronen. Als gordijnen , in-betweens of vitrages volgens de wasvoorschriften die bij de gordijnen horen zelf gewassen mogen worden dan is het toch nog oppassen geblazen. Feestvieren en het gezellig maken kan op veel verschillende manier. Denk eens aan een knus vloerklee hippe kleur op de muur of luxe nieuwe gordijnen ! Wist je dat HEMA een gordijnenservice heeft? Zo laat je gemakkelijk je gordijnen op maat maken.


Onze gordijnen zijn altijd van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren. De stoffen voelen heel fijn aan. Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld verduisteren met ringen en met plooiband.


De overige gordijnen en vitrages kun je thuis wassen. Vouw per gordijn of vitrage de bovenrand met haken bij. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Heeft een gordijn een tunnel, dan kan het over een roede heen: een roedegordijn. Zulke gordijnen maken we vaak met voile en vitragestoffen. Roedegordijnen en spangordijnen schuiven niet zo goed.


Voor uw raambekleding maken , is hier leveringen van gordijnen maken de Wave gordijnen geplooid golvende zonder module knoppen. De Easyfold lint is transparant en kan worden gebruikt met karren te haken. Was de gordijnen en vitrages het liefst op een fijnwasprogramma of wolwas-stand met wasmiddel speciaal voor de fijne was. Laat de gordijnen of vitrages niet lang centrifugeren en hang ze nat op.


Zo is de kans op kreuken het kleinst. Als de gordijnen of vitrages toch gekreukeld blijven, moeten ze gestreken worden. Het strijken is een lastig karwei. Ik heb een polyester jurkje.


Voordat je de gordijnen ophangt is het raadzaam om ze nog een maal te strijken. Na al dat naaien en omzomen zijn er vast weer nieuwe kreukels ontstaan. Je wilt immers niet dat je prachtige nieuwe gordijnen er slordig bijhangen….


Alle materialen voor het maken van de gordijnstoffen vind je in onze webshop bij sectie Fournituren. Op subtiele wijze hullen ze uw woonruimte in een passende sfeer en maken ze uw leven prettig en praktisch. Licht filteren, bescherming tegen nieuwsgierige blikken, isolatie tegen hitte en kou,. Ook willen wij weten welke plooi u wilt maken of wat voor soort band u wilt gebruiken.


U heeft de keuze uit band ( bijvoorbeeld het Bandex-band) waar of meer trekkoorden in zitten. Deze koorden trekt u nadat u het band op uw gordijn genaaid heeft aan en voila, daar verschijnen de plooien. Alleen nog de plooibandhaakjes erin en klaar is uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts