donderdag 26 juli 2018

Osb platen buiten gebruiken

Goede kwaliteit en persoonlijk advies voor een lage prijs. Groot Assortiment voor diverse toepassingen. Online gezaagd hout bestellen, dat is écht handig. Er zijn verschillende constructieplaten die je buiten kunt gebruiken. Onder de EPDM van mijn carport (de constructie is klaar) leg ik OSB -platen.


Als ik het zou riskeren om de platen beginnen te monteren, wat dus een tijdje gaat duren, en intussentijd regent het kan er een hele hoop water overlopen.

Let er wel op dat de platen droog blijven. Underlayment heeft een mooier, gladder uiterlijk met houtstructuur. Tegenwoordig spreken we van een bijgebouw dat tal van functies kan hebben. Vaak kiest men voor underlayment wanneer de platen in het zicht blijven. Wanneer dat niet het geval is, is ons advies om voor OSB te kiezen.


Onze categorie multiplex platen voor buiten bevat een aantal specifieke platen , die niet onbenoemd mogen blijven. Multiplex voor buiten , ofwel exterieur multiplex is geschikt voor zowel buiten gebruik, als in vochtige ruimtes zoals badkamers. De platen worden ook gebruikt in dakconstructies, boeidelen, kozijnpanelen, gevelplaten, keukens en boten.


Welk plaatmateriaal is het meest geschikt voor jouw klus?

We lijsten de verschillende soorten en hun kenmerken voor je op. OSB platen zijn er in verschillende diktes. In de praktijk wordt dit wel gedaan. Een punt dat we vaak horen van bouwers. Op de markt zijn verschillende underlayment platen verkrijgbaar.


Zoek in ieder geval een constructieve plaat en bij voorkeur 18mm dik. Het is net wat u keuze is. Daardoor zit alles steviger in elkaar. In dit artikel vind je terug wat OSB is en hoe je het kan gebruiken als vloerafwerking.


OSB – platen zijn geschikt voor binnenbetimmeringen. Je kunt van alles gebruiken : multiplex, spano (groen gekleurde spaanplaat), underlayment, osb. Oriented Strand Board bestaat uit verschillende lagen gerichte houtschilfers en kan zowel voor decoratieve als voor constructiedoeleinden gebruikt worden. Deze platen zijn voorzien van een veer en groef waardoor je de platen onderling in elkaar kunt schuiven. Wil jij aan de slag met houten platen voor buiten ? Dan ben je bij OPMAATZAGEN.


Wij hebben een ruim aanbod houten platen voor buiten ! Zo kun je bepaalde plaatmaterialen heel goed binnen gebruiken , terwijl andere ook geschikt zijn voor buiten of voor in vochtige ruimtes, zoals een badkamer.

Laat je keuze ook afhangen van hoe gemakkelijk je het kunt bewerken of kunt afwerken. De bekendste soorten plaatmateriaal zijn multiplex, MDF, spaanplaat, OSB en underlayment. Plaatmateriaal buiten gebruik JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. De platen hebben een mes-en-tong-constructie, zodat ze in elkaar samenvallen.


Gebruik OSB in overkappingen, kapschuren en tuinhuisjes voor op de vloer of onder uw dakbedekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts