donderdag 12 juli 2018

Horeca servies kop en schotel

VEGA, uw groothandel in servies - alles voor uw gastronomie - snelle levering! VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment. Uw Horeca Servies op voorraad?


Op werkdagen voor 16u Verzonden!

Vind horeca servies het nu op Kensaq. Bestel nu uit ons unieke assortiment serviezen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Horeca Kop - Schotel bestel je eenvoudig online bij HorecaServies.


Een koffiekop en - schotel bedrukken laat u professioneel doen door Horeca Servies. Wij zijn gespecialiseerd in glazen, porselein en servies bedrukken voor elke horecagelegenheid. Al bij een afname van minimaal stuks kunnen wij dit voor u bewerkstelligen.


We leggen u uit hoe wij een koffiekop en - schotel bedrukken en wat de mogelijkheden voor.

Onder de link merken glazen in het hoofdmenu vindt u een uitgebreider overzicht van het totaal aanbod van bierglazen, longdrinkglazen, bierpullen, wijnglazen, champagneglazen, amuseglazen, whiskyglazen, koffieglazen, theeglazen van onze glasleveranciers. Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Koffiekop en schotel horecaporselein wit is slechts een greep uit ons assortiment. Onder de categorie porselein vindt u een uitgebreid overzicht van het totale aanbod aan servies en porselein.


Of u nu borden en schalen, mokken en bekers, soepkoppen, serviessets, soepkoppen, divers porselein of verschillende koppen en schotels zoekt, Horeca Servies heeft een ruim assortiment. Koffie en thee worden op ieder tijdstip van de dag gedronken, zoals het ontbijt en de lunch of na het diner. Het drinken van een kopje koffie of thee is even een momentje van ontspanning. Thee of koffie smaakt natuurlijk het beste in een geschikt kopje of glas.


Espressokop en - schotel bedrukken. Wilt u uw porselein bedrukken? Horeca Servies kan geheel in uw huisstijl onder andere een cappuccinokop, koffiekop en espressokop en - schotel bedrukken. Met uniek en herkenbaar porselein kunt een affiche aan uw gasten afgeven, en omdat uw logo op al het servies staat zullen ze sneller aan u terugdenken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Kop en Schotel Ontspannen in een comfortabele stoel. Even bijkomen van een dagje shoppen of juist die goeie deal sluiten.


Het gebeurt allemaal in uw horeca bedrijf. Uw gasten zien uit naar een heerlijke kop thee of sterke koffie.

Die heeft u in huis, met zorg geselecteerd en voldoend aan uw hoogste eisen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 1producten vanaf € 75. Horeca porseleinen servies : bordjes, kopjes en meer!


Bij XXLhoreca vindt u hoogwaardige porselein producten voor diverse doeleinden, van porseleinen koppen en schotels tot prachtige porseleinen koffieschotels, koffiekopjes, horecaborden, saladeschalen, tot soepkommen. Er gaat niets boven een heerlijk kopje koffie of thee. Bij het ontbijt en de lunch of tussendoor.


Tegenwoordig zijn er veel verschillende koffiespecialiteiten zoals espresso, cappuccino en latte macchiato. Ook vindt u onder de hoofdcategorie servies de categorie kop en schotel. Ook in deze subcategorie is er een hoop keuze geboden aan servies.


Op deze manier kunt u de bij uw horecagelegenheid passende kopjes en schotels uitkiezen voor een algeheel stijlvol servies. Dat zorgt natuurlijk net voor de beetje extra wat u uw gasten kan bieden qua beleving. Het andere model kop en schotel voor de horeca is het model Finn. Deze serie is vrij strak en verkrijgbaar als cappuccino kop en schotel , koffie kop en schotel en espresso kop en schotel. U kunt kiezen voor een zwart of wit servies of voor een mix van beide.


De trend in de horeca is nog altijd porselein servies dit komt doordat het sterk is. De laatste jaren is er ook een toename te zien van stoneware servies. Stoneware servies is in veel kleuren leverbaar en vaak is elk bor kop of schotel uniek van kleursamenstelling en vorm.


Groot aanbod horecakwaliteit servies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts