vrijdag 6 juli 2018

Smalle keuken

Vraag Nu Uw Gratis Keuken Magazine aan Heelijk Orienteren en Inspireren! Brugman biedt een grote Keukencollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het lijkt logisch om te denken dat je niet veel kunt doen met een kleine keuken , maar als je creatief met de ruimte omgaat kun je er meer mee dan je denkt.

We hebben een lijst gemaakt van een paar echt smalle keukens die je hopelijk zullen inspireren om met je kleine keuken aan de slag te gaan. Een kleine bar voor in een smalle keuken. Mooie combinatie van een eiken bar en een witte keuken. Heb je een lange en smalle keuken , dan is het praktisch om ook in de lengterichting in te richten. Dat betekent niet alleen de kastjes in die richting (wat vrij logisch is), maar ook het hout van de vloer en van het plafond in de lengterichting.


Smalle keuken in een modern interieur Deze langwerpige keuken is een mooi voorbeeld dat ook keukens in smalle ruimtes luchtig kunnen ogen. Dit is vooral te danken aan het gebruik van lichte kleuren en de semi-transparante gordijnen op kamerhoogte. In de smalle keuken wordt nog wel eens voor het schiereiland gekozen.


Dit eiland zit haaks bevestigd aan het vaste deel van de keuken.

Het kan een oplossing zijn wanneer uw keuken zo smal is dat u niet meer om uw kookeiland heen kunt lopen. Een ruimtelijk effect dat de keuken iets groter doet lijken dan hij is. Hiertoe zijn verschillende mogelijkheden, waarbij soms twee vliegen in één klap worden geslagen. Breedtemaat kasten Brede onderkasten zien er ruimtelijker uit dan smalle , ook in een kleine keuken.


Of je enkel ruimte hebt voor grote of kleine keukens , één ding staat vast: een plekje om te zitten wil iedereen wel. Bij bovenstaande smalle keuken werd dit slim aangepakt door een zwevend tafelblad te plaatsen bovenop de lage keukenkasten. Er is plaats genoeg om gezellig te eten met twee personen zonder het gevoel dat er ruimte verloren werd. Ideaal voor een kleine smalle keuken ! Grenst de keuken aan de woonkamer of heb je een open keuken ? Dan kan je ook kijken of het mogelijk is om een bar te creëren. Het voordeel van een bartafel is dat het een stuk smaller is dan een eettafel.


Je kunt het perfect gebruiken als roomdivider tussen de keuken en de woonkamer. Hoge keukenkasten zijn ideaal voor in je keuken. Gebruik de hoogte van je keuken.


Je kunt er tenslotte veel spullen in kwijt en je gebruikt de ruimte van je keuken optimaal door in de hoogte te werken. Bovendien kun je met verschillende lades, deuren en fronten je hoge kast gemakkelijk personaliseren! Zo zijn er bijvoorbeeld niet zo heel veel verschillende modellen smalle eettafels verkrijgbaar maar toch zijn ze vaak nodig!


Dus dan zit er maar een ding op en dat is zelf maken.

In deze eetkamers en keukens is gebruik gemaakt van smalle eettafels om verschillende redenen. Het halfhoge, smalle staande rek is dankzij het eenvoudige design en de fantastische kleuren het perfecte meubelstuk voor de kinderkamer. Het kleurrijke MDF-houten rek is robuust en veelzijdig inzetbaar. Als bijzettafel, boekenkast of speelgoedplank, het rek is een nuttige aanvulling voor de tienerkamer. Lengte keuken voor een lange maar smalle keuken.


Vaak wordt voor deze indeling gekozen wanneer u met ramen of deuren aan beide kanten te maken heeft. Deze manier van plaatsing kan alleen als u minimaal 1. Smalle servieskast white wash 50cm breed mooi voor de keuken Elke laatste zondag van de maand koopzondag geopend van 12. Om voldoende werkruimte te hebben voorzie je best een vrije werkbladruimte van 300cm. Deze mag onderbroken worden door de spoelbak en het kookvuur.


De I-vormige keuken is uitermate geschikt voor smalle ruimtes maar is de minst aangeraden opstelling vanuit praktisch en ergonomisch standpunt. Wasemkappen die hun beste tijd hebben gehad circuleren vieze luchtjes alleen maar. Denk bij het ontwerp van uw (open) keuken vooral aan het installeren van een goed ventilatiesysteem.


Niet alleen verdwijnen zo vieze geurtjes in de keuken , ook trekt de geur zo niet in uw stoffen bank in het woongedeelte. Lees ook: Ventilatietips voor de keuken ). Het is al snel gezellig als je aan een hoge bartafel staat of zit. In de keuken heb je meteen extra werkoppervlak als je ‘m naast het aanrecht schuift.


Zet een paar barkrukken erbij en je gezin of je gasten kunnen je gezelschap houden terwijl je kookt. Maar een bartafel kan ook een waardevolle invulling van het interieur van de woonkamer zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts