woensdag 4 juli 2018

Visco elastisch hoofdkussen

Hoofdkussen voor een Buikslaper? Overtrekken, Hoeslakens en meer! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Een Optimale Nachtrust met een Auping Kussen.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.

Maat: sissel soft m visco-elastisch hoofdkussen Nek- en rugpijn kunnen ontstaan door een slechte slaaphouding. Het Sissel Soft hoofdkussen geeft goede steun aan uw hals en zorgt voor een comfortabele lighouding. Traagschuim Dit zachte, orthopedische hoofdkussen is gemaakt van visco - elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd. Visco - elastische hoofdkussens bieden een perfecte ondersteuning. Naast Tempur hoofdkussens hebben wij ook nog een aantal andere visco kussens in ons aanbod.


Comfortabel orthopedisch Sissel hoofdkussen gemaakt van visco - elastisch schuim. Dit hoofdkussen biedt het beste van werelden: het Sissel Soft hoofdkussen biedt een goede ondersteuning van de nek door de originele Sissel vorm, gecombineerd met de comfortabele eigenschappen van visco - elastisch materiaal (traagschuim). Het traagschuim kussen van is vervaardigd uit visco - elastisch materiaal (traagschuim).

De samenstelling van dit traagschuim hoofdkussen zorgt ervoor dat het een optimale combinatie is tussen ondersteuning en comfort. Het kussen is voorzien van een unieke schuin oplopende rand waardoor uw schouders perfect tegen het hoofdkussen komen te liggen. Innovagoods Visco-elastisch hoofdkussen met BamboehoutskoolDit Visco-elastisch hoofdkussen van Innovagoods zorgt ervoor dat u gedurede de hele nacht in een juiste slaaphoudig ligt.


Het is een zeer zacht en comfortabel kussen gemaakt van innovatieve materialen. Ergonomische kussens worden over het algemeen gemaakt van visco - elastisch schuim. Anders dan kussens die gevuld worden, heeft het visco - elastische kussen een standaard vorm. Als u dus een dergelijk kussen koopt, dient u er rekening mee te houden dat de vorm niet aan te passen is door het vouwen of vormen van het kussen. Een hoofdkussen zorgt dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor- of achterover buigt en niet te ver opzij.


Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat. Ook bij de keus voor de juiste matras is dit belangrijk. Bij de keus voor het juiste hoofdkussen is je favoriete slaaphouding belangrijk. Traagschuim, ook wel: visco - elastisch schuim, geheugenschuim of nasa-schuim, is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert.


Dat kan ongeveer tot seconden duren. Met een Auping Kussen Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele slaapkamer assortiment online.

Het Spaanse kussen Visco -elastischschuim is zelf niet wasbaar. De buitenhoes is wasbaar op ° (Niet bleken). Doordat dit hoofdkussen uit visco - elastisch traagschuim gemaakt is, biedt het een goede ondersteuning ter hoogte van je nek en schouders.


Dit komt omdat het kussen zich vrijwel meteen aan je lichaamshouding zal aanpassen en dit verhoogt dan weer het ligcomfort ervan. Originele Spaanse kussens kopen. Een gezond hoofdkussen voorkomt nekklachten. Nekkussen voor gezond slapen. Hypoallergene kussens tegen allergie zoals huisstofmijt.


Zijslaapkussen voor stabiele zijligging. Wat wij traagschuim noemen, staat technisch bekend als visco - elastische materiaal, een hoog-energie absorberend elastisch materiaal dat zijn vorm behoudt en de druk, die op het oppervlak wordt geplaatst, op de correcte manier draagt. Deze gellaag werkt temperatuur regulerend en voelt daardoor verkoelend aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts