vrijdag 2 november 2018

Hygrostaat badkamer

Badkamerventilator, Laagste Prijs! De Grootste Collectie van NL. Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Hygrostaat badkamer

Met interne sensoren meet de Gira hygrostaat de luchtvochtigheidsgraad en de temperatuur in de ruimte. Itho Daalderop BTV badkamer en toilet ventilator BTV ssst HT met timer en hygrostaat wit Niet voor niets is deze BTV de stilste in uw badkamer en toilet. De laagstand ventileert max. B(A), dit is vergelijkbaar met het geluid van een normale ademhaling.


JUMO Meet- en Regeltechniek B. Dit model is uitgerust met een nalooptimer die de ventilator na uitschakeling gedurende de vooraf ingestelde tijdsduur na laat draaien (tot min.). Tevens is dit model uitgerust met een hygrostaat (vochtsensor), hierdoor schakelt de ventilator automatisch aan bij een te hoge luchtvochtigheid. De badkamer ventilator is niet alleen geschikt als badkamerventilator of toiletventilator, maar kan ook dienst doen als ventilator in andere ruimtes, waaronder de berging. De standaard badkamer ventilator kan volgens eigen wensen in het plafond of de muur gemonteerd worden in een ventilatiebuis of ventilatieslang van dezelfde diameter. Een badkamer ventilator met een naloop timer is erg praktisch.


Hygrostaat badkamer

Wanneer je de badkamer verlaat, blijft de ventilator nog enige tijd nadraaien (meestal instelbaar van minuten tot een half uur) zodat de badkamer goed verlucht kan worden. Je hebt voor deze ventilator wel een fasedraad nodig (naast een nul- en schakeldraad). Hiermee kunt u schimmel- en vochtschade in de badkamer voorkomen. Voorkom vocht en schimmel in je badkamer , douche of toilet met een badkamerventilator.


De timer is instelbaar van tot minuten. De vochtsensor ( hygrostaat ) reageert op vochtigheidsgraad groter dan. Ventilator schakelt automatisch weer uit wanneer de luchtvochtigheid is gedaald onder het ingestelde niveau. Perfect geschikt voor in de badkamer , toilet of andere vochtige ruimte. BTV-N2en N-3voor toilet en badkamer.


Hygrostaat badkamer

Op effectieve wijze worden vocht- en schimmelproblemen voorkomen en blijft de ruimte fris. De ventilatoren zijn leverbaar met een timer en hygrostaat. Reserve vochtsensor voor onze inbouw hygrostaat met plmn. Onmisbaar voor uw badkamer , ventilatie. Of dit nu mechanisch of natuurlijk gebeurt, het blijft noodzakelijk.


Voor mechanische ventilatie bieden wij diverse oplossingen. Benieuwd waarom ventileren in uw badkamer zo belangrijk is? Met een badkamerventilator wordt de vochtige lucht en waterdamp uit je badkamer weggezogen. Zo voorkom je dat er schimmels ontstaan en dat je spiegels beslaan.


Hygrostaat : een badkamerventilator met ingebouwde hygrostaat (vochtsensor) reageert op het vochtgehalte in de ruimte. Hij slaat vanzelf aan wanneer een bepaalde drempelwaarde is bereikt en stopt wanneer het vochtgehalte in de badkamer voldoende is gedaald. Een fasedraad is nodig voor een volledig automatische werking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts