donderdag 1 november 2018

Naam op deur kinderkamer

Ontdek ons ruime assortiment! Kosteloos tot in de woning geleverd! Kinderkamers online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Deurstickers met naam voor de kinderkamer.

Al onze naamstickers kunnen gebruikt worden op deuren voor de kinderkamer. Het aanbrengen van deurstickers met naam is eenvoudig. Dit komt omdat het geen grote stickers zijn.


Je kunt ze dus gemakkelijk zelf aanbrengen op de deur. Laat zien waar je kamer is met je eigen, grote sticker op de deur ! Of misschien plak je de deursticker liever op je kast of speelgoedkist. Ook leuk als cadeautje om de speelkamer, zolder of andere ruimte te decoreren!


Gepersonaliseerd met de naam van het kindje.

De sticker wordt in twee kleuren gemaakt. Kies de gewenste kleuren in het menu naast het artikel. Deze pin is ontdekt door Yvonne De Hamer. Hieronder vindt u de collectie ontwerpen voor deurteksten nieuwe stijl, leuke stickers voor op de deur ! Houten letters voor de kinderkamer. Je plakt bijvoorbeeld de naam je kindje boven de wieg.


Of een ander woord zoals ‘stoer’ of ‘lief’. Dus ben je op zoek naar de naam van je baby of kin een pakkende tekst voor aan de muur, wil je je winkel voorzien van mooie letters of je logo, of ben je al tijden op zoek naar iets wat we niet standaard aanbieden, vraag het gerust en misschien kunnen we je helpen. Muurstickers geven uw babykamer of kinderkamer een leuke uitstraling.


De muurstickers kunnen ook op deuren en andere vlakke ondergronden geplakt worden. Met de bijgeleverde handleiding plakt u in een handomdraai de muursticker op de muur! Bekijk ook eens onze naamstickers. Meer dan 1voorbeelden op onze website. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Items speciaal voor een persoonlijke kinderkamer. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Altijd een origineel item!

In het assortiment zitten o. In deze uitgebreide categorie vind je super leuke en vrolijke deurstickers voor op de deur in de kinderkamer. Is jouw zoon of dochter gek van dieren? Dan zit er zeker iets leuks tussen! Ook vind je hier deurstickers met auto’s, prinsessen, beertjes en zelfs met de Minions!


Deze kleurrijke deurstickers staan geweldig in iedere kinderkamer. Wij hebben onder anderen deurstickers hout, deursticker kinderkamer , deurstickers geen verkoop voor u voordeur, wc deur stickers, deurstickers naam kind voor de kinderkamer van uw kindjes en deursticker babykamer design voor de hele kleine kindjes in de familie. Kortom wij hebben heel veel verschillende opties voor stickers op deur.


Decoreer elke kinderkamer binnen enkele minuten met onze leuke muurstickers. Kies uit meer dan 2verschillende muurstickers in maar liefst kleuren of stuur ons je eigen ontwerp. Plakt gewoon op deuren , muren, kasten en ramen.


Bedrukking in witte tekst op één kleur. Een eigen naam muursticker. We verkopen verschillende ontwerpen muurstickers en teksten waarin we de naam die u kiest verwerken. Op deze manier krijgt u een wel heel unieke muurdecoratie en creërt u een geweldige babykamer of kinderkamer. Kies één van onze leuke ontwerpen, vul je eigen naam en huisnummer in en kies de gewenste hoogte en breedte van het folie.


Wil je alleen je naam of alleen je huisnummer als sticker, ook dat kan! Een goede oplossing voor als je bijvoorbeeld een dichte deur hebt of niet het hele raam wilt beplakken met raamfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts