donderdag 4 augustus 2016

Smalle lamellen

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Geschikt Voor Grote Ramen. Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Specialistisch advies nodig?


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. U vindt dus ongetwijfeld een product dat past in uw interieur en uw persoonlijke stijl tot uiting laat komen. Van neutraal tot uitdagen van trendy tot klassiek. Er zijn verschillende lamelbreedtes: 52mm, 70mm, 89mm, en 127mm. Met een brede lamel wordt uw ruimte rustiger en deze komt beter tot zijn recht bij een breed raam.


Verticale lamellen zijn zeer veelzijdig en stijlvol. Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt.


NL - Kwaliteit lamellen op maat.

Het spel van licht en schaduw: open of dicht, verticale jaloezieën, ook lamellen genoem toveren steeds weer afwisselende lichtpatronen met geselecteerde materialen van textiel, aluminium of PVC. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen met bijzondere coatings, moeilijk ontvlambare stoffen en stoffen voor computerwerkplekken. De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie.


Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Lamellen op maat zeer brede ramen. Hoe maak je lamellen het beste schoon?


Houten, PVC of aluminium lamellen reinigen is misschien niet het allerleukste klusje wat er is, maar het is zeker niet zo erg als je het regelmatig bijhoudt. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Horizontale jaloezieën Naast de zeer smalle plissé- en dupligordijnen kunnen ook een aantal andere productgroepen smal worden. Kies voor extra bedieningsgemak een model met bedieningsgreep. De stoffen lamellen geven weer een zachtere uitstraling in je interieur.


Ook filteren de stoffen lamellen het licht op het moment dat ze gesloten zijn. Bij PVC lamellen is dit anders: dicht is dicht. Ze werken dus verduisterend.


Heb je brede of juist smalle ramen die je wil verfraaien en verduisteren met lamellen ? Ontdek ons ruime assortiment!

Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return. Get -small With Fast and Free Shipping on eBay. Strak en tijdloos in wit, bruin of aluminium kleur. Verschuifbaar lamellenpakket ten behoeve van het schoonmaken van uw ramen. Smalle loopwagens daardoor smal lamellenpakket Lamelhaak Gepatenteer transparant en gemakkelijk te vervangen.


Meer dan 4soorten lamellen. Info over smalle verticale lamellen. Resultaten van zoekmachines! Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen.


Het lamellensysteem leent zich uitstekend voor plaatsing van rails strak tegen elkaar zonder verlies van de functionaliteit en uitstraling die u ook bij verticale jaloezie heeft. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren. Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm.


Bij Kwantum vind je lamellen in standaardmaten, maar je kunt ze natuurlijk ook voordelig op maat laten maken. Breed aanbod lamellen op maat. De 16mm versie heeft een zeer smalle lamel waardoor er veel lamellen te zien zijn in vergelijking met bijvoorbeeld een 50mm aluminium jaloezie.


Wij hebben hart voor het milieu. Met onze raambekleding regel je warmte- en lichttoetreding, zodat je woning energie-efficiënter wordt. Vraag de verkoper om milieubewuste mogelijkheden voor je woning. De uitstraling van de aluminium jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Onze aluminium jaloezieën op maat zijn beschikbaar in vier verschillende lamelbreedtes: - mm lamelbreedte - mm lamelbreedte - mm.


Beste Bezoeker, Om u en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is Raamdecoratietotaalmarkt. Lopende en nieuwe orders worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts