woensdag 2 november 2016

Klok ontwerpen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Op zoek naar contactgegevens?

Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. De afmeting van de klok is zeer belangrijk bij het ontwerpen van een klok. Dit omdat een normaal uurwerk bij wijzers van dit formaat al snel problemen kan leveren.


Zo heb jij snel en eenvoudig een unieke en vooral persoonlijke klok ontworpen , waar je hem of haar zeker mee zult verrassen! Naast de klokken kun je je muur ook nog opfleuren met de andere wanddecoraties van YourSurprise! Deze cadeaus kun ook geheel personaliseren met je eigen foto, naam of tekst.


Klok met foto online bestellen. Het bestellen van een unieke klok met foto is heel simpel en eenvoudig.

Bekijk alle producten, upload je eigen foto en bestel de klok. De levertijd van de klokken is dag. Indien u voor 16:bestel heeft u vaak de klokken morgen al in huis. Ontwerp je klok met onze online ontwerptool of stuur ons een mailtje met je wensen en we maken een ontwerp voor jou. Bekijk onze grote en kleine wandklok met slinger of mantelklok.


KLOQ doet oude tijden herleven! Duurzaam, Dutch Design en handgemaakt in Nederland. Ontwerp zelf uw eigen klok (cm) Bestel nu een aluminium stationsklok van 40cm met een zelf gekozen foto, digitaal bedrukt op de wijzerplaat!


Sinds die tijd houden wij ons voornamelijk bezig met het ontwikkelen van software voor de fruitsector. Het ontwerpen gaat heel eenvoudig via onze ontwerp module. Druk op de groene knop en maak direct jouw unieke foto klok.


Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! De klok werkt op één AA-batterij (niet inbegrepen).


Wij denken graag met u mee over uw zakelijke aanvragen.

Zelf uw eigen klok ontwerpen is in dat kader iets wat u ongetwijfeld aan zal spreken. Persoonlijke klok met uw logo. Zowel voor een klok met logo alsook voor een foto klok geldt dat we grote en kleine aantallen voor u kunnen.


Heel uniek en heel persoonlijk, en heel leuk als kado. Uw eigen foto op een klok. Een leuk persoonlijk cadeau of als een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis zoals, geboorte, huwelijk, jaar, vakantie, etc. Hij heeft ook een handige standaard zodat je hem makkelijk een snel een mooi plekje geeft. Zelf een bureauklok maken is super makkelijk.


Klokken bedrukken: vanaf bij stuks. Zoals de klok thuis tikt, tikt het nergens. Een werkplek voelt natuurlijk niet zo vertrouwelijk als thuis, maar klokken met een persoonlijke boodschap zorgen wel voor een lach op het gezicht van jouw medewerkers of andere zakelijke relaties.


De fotoklok is bijvoorbeeld geschikt als wandklok voor de kinderkamer. Een klok bedrukken kan al vanaf stuks. Of maak een klok met een foto voor uw partner als liefdesverklaring en symbool van de tijd samen.


De fotoklok is ook geweldig als keukenklok met familiefoto of als een afscheids- en souvenirgeschenk voor leraren, opvoeders of vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts