woensdag 2 november 2016

Bloomingville opbergbox

Specialistisch advies nodig? Bloomingville opbergbox op Vergelijk. De online woonwinkel boordevol inspiratie.


Zeer grote opbergbox ontworpen om allerlei spullen van het werk,de garage, het huis e. Deze opbergbox heeft een afsluitbaar deksel met clips, waardoor de inhoud beschermd wordt tegen stof en vuil.

Stapelbaar met of zonder deksel. Versterkte bodem en hoeken voor. Heb je veel LEGO figuren en laat je ze graag zien Dan is deze opbergbox minifiguren van het kwaliteitsmerk LEGO het perfecte product voor jou. De afmeting van de box is: 19.


Van opvallende vazen en grafische vloerkleden tot stijlvolle meubels en hippe waxinelichthouders. Ook erg trendy op dit moment: de lijsten met diverse inspirerende teksten. Snel in huis Veelal gratis verzonden.

Voor 16:bestel morgen in huis. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. De modules worden geleverd in een set van zes en hebben allemaal een eigen formaat.


Hang ze aan je muur op verschillende hoogtes, stapel ze speels op elkaar als kast of gebruik ze plat als opbergbox. Gemaakt van paulowniahout, zijn de boxen voorzien van een speelse zwarte typografie en een contrasterende mintgroene binnenkant. Het opbergkistje heeft een handige vakindeling en een sluiting waar een slot aan kan hangen.


Van een opbergbox in de slaapkamer, naar een voorraadpot in de keuken, je vindt het allemaal in ons assortiment opbergen. Opbergboxen tegen de laagste prijzen. Ze zijn niet alleen functioneel in gebruik, maar ook echte sfeermakers! Van weckpot tot rieten mand. Bij opbergen denk je al snel aan ‘iets’ wegleggen in een kast achter gesloten deuren.


Deze pin is ontdekt door nele gijsens. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Toch is het fijn als ook hier een beetje orde in de chaos is, zodat je alles makkelijk terug kunt vinden.

Gebruik daarvoor (kartonnen) opbergboxen. Hiervan kan je nooit genoeg stuks hebben! Label elke kunststof opbergbox of opbergdoos van karton zodat je bijvoorbeeld de kerstpullen of winterkleren in no time tevoorschijn kunt halen. Korting Nu Tijdelijk bij vtwonen! Handige opbergkist voor in de kinderkamer in frisse kleur met Vos afbeelding.


Use these boxes for clothes, toys or books. Every box comes with pairs of wheels. Hij is namelijk lekker groot, makkelijk te verplaatsen door de wieltjes en hij heeft afgeronde hoeken zodat je kindje zich niet kan bezeren.


Ideaal voor het opbergen van speelgoe verkleedspullen of kinderboeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts