woensdag 2 november 2016

Taupe vouwgordijnen

Taupe vouwgordijnen

Vouwgordijnen Taupe nodig? Vraag een gratis monster aan. Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Geleverd inclusief montagemateriaal en -instructie.


Taupe vouwgordijnen

Leen Bakker raamdecoratie voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen en zijn veilig voor. Taupe is een hele pure kleur die erg geschikt is om oneindig te combineren met andere kleuren. Met linnen vouwgordijnen in de kleur Taupe brengt u warmte, luxe en sfeer in uw huis of kantoor.


Taupe neutraliseert harde kleurcontrasten en kan goed worden gecombineerd met natuurlijke tinten, pastelkleuren of juist felle kleuren. Door de baleinen aan de achterkant van het vouwgordijn hangt de stof altijd onder spanning en strak. Transparante taupe vouwgordijnen met een mooie ingeweven streep, dit is een zachte kwaliteit stof welke een mooie lichtval in de kamer creëert. Een ideale keuze voor vouwgordijnen. Hoog, bediening aan de rechterzijde.


Taupe vouwgordijnen

De kleur Taupe is het best te omschrijven als een natuurlijke en pure kleur die erg geschikt is om eindeloos te combineren met andere kleuren. Hoe donkerder de kleur Taupe , des te mooier het is om deze met lichte tinten te combineren. Met linnenlook vouwgordijnen in de kleur Taupe brengt u warmte en sfeer in uw interieur. Het vouwgordijn combineert de warmte en uitstraling van traditionele gordijnen met strakke lijnen en bedieningsgemak. De baleinen aan de achterkant zorgen voor een verdeling van de segmenten.


Deze benadrukken de breedte van het raam. Bepaal zelf of u het raam geheel of gedeeltelijk afsluit. Ondoorzichtige bruine vouwgordijnen met een mooie structuur. Onze vouwgordijnen worden volledig op maat gemaakt, u kunt bij ons.


Taupe vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen taupe. Taupe vouwgordijn verduisterende gordijnen. Deze brandvertragende stof is kamerhoog geweven. Hierdoor blijft het vouwgordijn naadloos. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


In de woonkamer zijn vouwgordijnen opgehangen die mooi passen bij het gehele interieur. Zoals u kunt zien zorgen de taupe vouwgordijnen voor een warme look. In de woonkeuken is eveneens gekozen voor de taupe vouwgordijnen zodat in het gehele interieur dezelfde stof terugkomt. Ook in de keuken hangen taupe vouwgordijnen. Onze op maat gemaakte transparante vouwgordijnen zijn een combinatie van hoogwaardige kwaliteit polyester en linnen.


Het polyester beschermt de kleur en het linnen geeft de vouwgordijnen de kenmerkende linnenlook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts