donderdag 3 augustus 2017

Brandvertragende spray

Met onze brandvertragende impregneermiddelen en spray vatten stoffen, houtwerk en andere brandgevoelige materialen veel minder snel vlam bij bij brand en blijven uw vluchtroutes langer vrij. Wij hebben nu een lijn brandvertragers ontwikkelt die je als particulier of als bedrijf zelf kunt gebruiken om daarmee jouw materialen brandvertragend te maken. Tot slot is de brandvertragende verf verkrijgbaar in vele RAL kleuren en ziet er hetzelfde uit als een reguliere verf. Hout is één van de meest brandbare bouwmaterialen. Niet onbegrijpelijk, want we hebben hier natuurlijk te maken met een veiligheidsproduct.


Brandvertragende spray en verf voor hout. Dit geeft extra vluchttijd in geval van brand en kan levens redden. Verhoogd de brandwerendheid van uw kerstboom en andere kerstartikelen.


De daadwerkelijke spuitbus kan wat afwijken t. Het brandvertragend maken van materialen met brandvertragende sprays vindt plaats op uw locatie of u kunt ervoor kiezen dat het bij BBP wordt gedaan. De brandvertragende sprays zijn onschadelijk en ongevaarlijk voor de gezondheid en het milieu. Feestversiering, feestkleding, tafelkleden, gordijnen, tapijten en meubelstoffering zijn veelal gemaakt van materialen die snel vlam kunnen vatten. Dit kan zeer gevaarlijke situaties tot gevolg hebben.


Brandvertragende spray

IMP-ITA beschermt tegen het snel vlam vatten van deze. Bij brandvertragend behandelen gaat het om meer dan alleen brandveiligheid. Uiteraard staat dit voorop. Maar daarnaast heeft textiel vaak ook een praktisch of decoratief doel. Hierom werken wij met een speciaal ontwikkeld brandvertragend middel.


Deze zorgt er voor dat de brandvertragende afwerking tot in de diepste vezel doordringt. ESVO Campingshop BV(klik hier voor ons uiterst ruime assortiment aan stoffen) heeft gekozen voor brandwerend doek, waarvoor wij geselecteerde leveranciers hebben gekozen, die met hun stoffen voldoen aan de hoogste brandwerendheidsnormen. Voorkom en bestrijd brand in je huis met het assortiment brandbeveiliging van Praxis.


Reserveer online of laat het direct thuisbezorgen. Prima te gebruiken op lampionnen of slingers. Met dit product kun je een breed scala aan normeringen behalen. Dit wordt verklaard in het bijgeleverde certificaat. De normeringen die hierin.


Op zoek naar brandvertragende slingers voor een verjaardag, jubileum of evenement? Bij Feestfestijn heeft u een ruime keuze aan brandvertragende slingers. Van vlaglijnen tot crepe guilanders, allemaal voor een succesvol en veilig feest.


Brandvertragende spray

Maak uw keuze uit onze collectie brandvertagende slingers en decoratie en u heeft ze snel in huis. De realtime voorraad staat bij de artikelen. Een brandvertragend PU-schuim dat eenvoudig uit te spuiten is, dat is Soudal brandvertragende PU-schuim 500ml. Met het sluitsysteem is deze bus perfect af te sluiten, zodat je deze tot weken na het eerste gebruik kunt. Deze spray is te gebruiken bij papieren lampionnen.


Indien er hogere eisen worden gesteld aan de brandveiligheid kunnen de papieren lampionnen worden geïmpregneerd met brandvertragende vloeistof. Met deze liter flacon kunnen circa papieren lampionnen worden geïmpregneerd. Deco Greens HCAis een waterige oplossing van niet giftige halogeenvrij bestanddelen, bestemd voor de brandvertragende behandeling van absorberende kunstkerstboom beplanting. Alles over brandvertragende spray voor textiel, plastic, hout en meer!


Brandvertragende spray

Zelf brandvertragend impregneren doe je eenvoudig met deze koopgids. Veilig, geur- en kleurloos. Bekijk hier ons aanbod brandvertragende slingers. Bijvoorbeeld te gebruiken voor de horeca of een bedrijfsfeestje.


Onze brandwerende slingers zijn eenvoudig online te. Keuring-verhuur-verkoop brandblussers. Controle en onderhoud noodverlichting. Verkoop evenementen tapijt en brandvertragend flanel.


Bekijk online het Doe het zelf-assortiment van Action op Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts