donderdag 3 augustus 2017

Screenline glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. Zonwering tussen glas van Pilkington Nederland is geschikt voor elke ruimte, zo is het ideaal voor de woonkamer, maar ook voor de keuken, badkamer en slaapkamer.


Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. The movement of the blin for manual or motorised systems, does not compromise the insulating properties of the insulating glazing unit and is performed in a totally sealed environment. Als u de jaloezieën sluit wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt er voor dat deze warmte binnen blijft.


De jaloezie wordt geplaatst in de ruimte tussen de twee glasplaten. Dat heeft een aantal voordelen. De screenline jaloezie vangt geen stof en heeft daardoor geen onderhoud nodig. U bespaart ruimte omdat er geen jaloezie achter de ruit geplaatst hoeft te. Als u de zonwering sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt.


U kunt zich voorstellen dat dit bij een toepassing in doucheruimtes en in keukens een groot voordeel oplevert. Toepassing in standaard situaties. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Dubbel isolatieglas van hoogwaardig Pilkington fabricaat met zonwering tussen de glasplaten in de spouwruimte. Screenline is een mooie vorm van isolatieglas. In de spouw van dit glas zitten namelijk jaloezieën. Het systeem is niet gevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam.


Door de ruime keuze in uitvoeringen, bedieningsmogelijkheden en kleuren is er altijd een oplossing die op uw wensen aansluit. We mochten al honderden klanten ‘servicen’ met dubbelglas, geleverd en gemonteerd met lamellen, plissés of screens in de spouw. Deze kunnen handmatig of elektrisch bediend worden. Doordat Stolker Glas ook dit systeem in eigen productie assembleert zijn snelle en betrouwbare levertijden gegarandeerd.


Het betreft een ruit met driedubbel glas. De andere ruiten hebben dit verschijnsel niet. De nieuwe Pilkington Project References App. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Jaloezieën en zonwering tussen glas , stijlvol, praktisch en zeer duurzaam.


Het product verandert de eigenschappen van het isolatieglas niet en wordt er volledig door beschermd. Using the same structure, the different possibilities of installation are numberless. Only your fantasy could be a limit.


De zonwering bevindt zich in de compleet afgesloten ruimte tussen het glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts