vrijdag 4 augustus 2017

Spackbedrijf groningen

Laten we onszelf eerst eens voorstellen! Voor een ervaren en vakkundige stukadoor zit u bij ons goed! Ook voor pleisterwerk en renovlies.


Ons bedrijf is gespecialiseerd in plafond- en wandafwerking. Naast stucwerk en spackwerk houden wij ons ook bezig met anders klussen in Drenthe. Denk daarbij aan sierpleister, cement dekvloeren en schilderwerk. Met meer dan jaar ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke markt helpen wij u verder.


Bent u op zoek naar vakmanschap en ervaring? Een stukadoor met een vaste hand? Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in het stukadoorsvak en dat is te zien aan de muren die wij afleveren. Met ruim jaar ervaring in het spackspuiten en stucen van wanden en plafonds bent u bij mij aan het juiste adres voor de perfecte afwerking van uw huis. Voor de scherpe prijzen voor stucwerk en de beste service van een stucadoor moet u bij Astuc en spackbedrijf zijn.


Al meer dan jaar is Spacker Bakker gespecialiseerd in spack en sierplijsterwerk voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. Ons spackbedrijf werkt zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw. Bargeman, stukadoor in Sappemeer.


Spackbedrijf ‘t Loug, stukadoor in Froombosch. Warta levert werk aan particuliere en zakelijke ondernemers. Voor kleine en grote opdrachten staan we voor uw klaar. Benieuwt wat we voor u kunnen betekenen? Groningen , Friesland en Drenthe.


Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina. Spacken is het afwerken van een wand of plafond door spack of sierpleister te gebruiken. Daarbij wordt veelal gebruik gemaakt van een spackmachine. Spack is een verf op kunsthars basis.


Bovendien is het erg duurzaam. Neem voor uw wand- en plafondafwerking contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in zowel alle traditionele stucadoorswerken als ook het moderne designstuc en decorstuc, zoals bijvoorbeeld betonlook, marmerlook, metallics etc. U bent Uiteraard van harte welkom om de stalen te bekijken. Neem contact met ons op voor wand- en plafondafwerking.


Onze vakmannen geven u graag advies over de mogelijkheden en helpen u van A tot Z. Wilt u graag professioneel afgewerkte wanden? Professionaliteit is van groot belang. Voor zowel bedrijven als particulieren.


Door uw woning te laten spackspuiten krijgt u een mooie korrelstructuur op uw wand of plafond. Dit kan worden uitgevoerd in verschillende structuren, van superfijn. Openingstijden Aannemers, Compleet overzicht met openingstijden en adresgegevens van Aannemers in Nederland. Onder meer: wandpanelen bedrijven. Bekijk de lijst met gevonden plafon bedrijven.


U kan tevens plafon offertes aanvragen in groningen en plafon producten zoeken. Als eigenaar, bewoner of gebruiker van een huis of bedrijfspand ontkomt u er niet aan. Eens in de zoveel jaar zijn uw wanden.


Stukadoors van Nanninga stuk(k)en beter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts