dinsdag 5 september 2017

Gordijnen hangen zonder boren

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. De voordeligste Gordijnen op maat. Bestel online of boek onze service! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Specialistisch advies nodig?


Hierbij hebben we het natuurlijk over onze QuickFit-montageprofielen en StickFix-montagesystemen. Dit zijn trendsetters als het aankomt op het monteren van raamdecoratie. Wilt u gordijnen zonder boren ophangen? Steeds vaker horen wij van mensen dat zij niet mogen boren in kozijnen om gordijnen op te hangen.


Gordijnen hangen zonder boren voeren wij uit met professioneel gereedschap waarbij onze werkzaamheden op te splitsen zijn in fasen.

Wij starten met het inmeten van de ramen, en andere ruimten die voorzien moeten worden van gordijnen , en het opschrijven van onze metingen. Bij de volgende stap hangen we de gordijnrails op zonder boren. QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie.


Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven. Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen. Iets ophangen zonder te boren : klevende spijkers.


Heeft je wanddecoratie een hobbelige achterkant, waardoor het moeilijk is om deze met montagetape aan de muur te bevestigen. Een bijzonder kunstwerk dat zeker een plek aan de muur verdient bijvoorbeeld. Wil je die ook ophangen zonder te boren , dan kan dat met deze klevende spijkers.


Je kunt niet altijd boren als je raamdecoratie wilt ophangen en je wilt ook geen lijm of plakresten op je kozijn. Bijvoorbeeld op deuren, bewegende en draai-kiepramen. Daarom is het ook mogelijk om raamdecoratie op te hangen zonder te boren. De installatie hiervan is zeer praktisch en daarnaast behoud je de garantie van het kunststof kozijnen! Sommige uitschuifbare gordijnroedes kuunen zonder boren worden bevestigd.


Maar soms mag je niet boren van je huisbaas. Als dat het geval is, zijn er best manieren om gordijnen op te hangen zonder te boren.

In kwaliteiten te bestellen: lichtwerend zonder verduistering. Als u hierin gaat boren dan verdwijnt deze bescherming en kunnen de profielen inwendig roesten. Kiepkantelramen zijn tegenwoordig niet weg te denken, de ramen zijn vooral handig omdat je het raam op een kier open kunt zetten zonder dat het gaat klapperen of mensen er van buiten in kunnen.


Rolgordijn zonder boren ook geschikt voor kiepkantelraam. Een voorwerp ophangen zonder boren ? In ons assortiment voor monteren en hangen vind je vele manieren om objecten makkelijk en veilig op te hangen zonder gereedschap. Plisségordijnen zonder schroeven. Ze hebben een slank systeem waardoor ze geschikt zijn voor nagenoeg iedere raamsituatie. Daarnaast kunnen plissés gemonteerd worden op verschillende manieren.


Je gordijnen kun je nu heel makkelijk ophangen. Hang de stang over het raamkozijn (breedte van ca. cm). De gordijnstang wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geklemd. Deze telescopische gordijnstang is in verschillende lengtes verkrijgbaar zodat je ze voor.


Alle Boren vind je op beslist. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Aan de standaard gordijnrail kunt u gordijnen met alle soorten plooien ophangen. Wanneer u kiest voor een enkele of dubbele plooi dan kunt u er voor kiezen om de gordijnen onder of voor de rail op te hangen. Bij een wave plooi komen de gordijnen altijd onder de rail te hangen omdat de wave plooi ook naar achteren gaat. Montage video: cassette rolgordijn met zijprofielen zonder boren - Duration: 0:48.


De ouderslaapkamer is aan de beurt! Hoe hang je gordijnen op zonder gaten te boren ? Boren is niet zo heel ingewikkeld en eigenlijk de beste methode om dingen op te hangen. Ook handig als je geen boor hebt. Nadat wij ons terras in een serre hadden veranderd wilden wij hierin graag ook gordijnen ophangen.


Helaas maakte men er ons op attent, dat wij voor het aanbrengen van de gordijnen niet mochten boren. Zodoende kwamen wij op het idee, de gordijnroe met magneten te bevestigen. Gordijnen mogen best ook tot op de grond vallen, dan lijkt het plafond hoger. Welk ophangsysteem voor welke stof? We willen geen gereedschap gebruiken.


Innovatieve producten waarmee je zonder enig probleem iets op kunt hangen. Dan kun je je nieuwe raamdecoratie heel simpel bevestigen met onze klemdragers. Deze dragers klem je simpelweg vast op je ramen en hier monteer je je raamdecoratie op. Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen , jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen bevestigen.


Kies ook voor dit ophangsysteem voor gordijnen zonder boren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts