woensdag 1 november 2017

Keramiek potten

Wij bezorgen door heel Nederland en België. Snelle levering, uitstekende service. Alle bloembakken voor buiten met veel voordeel op beslist.


Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste potjes voor jouw kleintje. Bloempot van keramiek kopen.

Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Op zoek naar een exclusieve bloempot van keramiek ? Bij Fleurdirect heeft u de keuze uit meer dan unieke keramieken bloempotten. We hebben potten in verschillende afmetingen en diverse kleuren, zodat er bij alle kamerplanten wel een geschikte pot te vinden is. Bekijk meer ideeën over Keramiek, Potten en Japanse theeceremonie.


Het eindresultaat is een bijzonder duurzaam product. Deze keramiek potten van Oasegroen, met een gewone of een bijzondere glazuurlaag, gaan levenslang mee en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Direct uit voorraad leverbaar.

Dillewijn Zwapak levert keramieken potten aan bloemist, retail, kweker en groothandel. Kunst adeau, of informatie over technieken. Leveranciers en cursussen.


Pottenbakken is een kunstvorm waarbij aardewerk wordt gemaakt. Dat kúnnen potten zijn, maar ook schalen, bekers etc. Het woord keramiek komt van het Griekse keramos, wat drink- of aardewerkvat betekent. De potten worden op de schijf gedraaid met limoge porselein. Na het afdraaien worden ze gepolijst.


Daarna op 9graden biscuit gebakken. Met tape worden eventueel decoraties aangebracht. Op de pot komt nu eerst een sliblaag. Is deze droog dan komt de glazuurlaag erover.


De tape wordt er nu afgehaal er zijn nu dus ongeglazuurde. Maanpot Keramiek maakt handgemaakt servies in keramiek voor horecazaken en particulieren. Wil je hetzelf ook leren, kom dan naar onze workshops.


Door het keramiek echter toe te passen als een dunne laag op een ander, taaier materiaal (zoals staal) kunnen de beste eigenschappen van beide worden gecombineerd (de slijtvastheid van het keramiek en de buigzaamheid van het metaal). Dit wordt bijvoorbeeld toegepast op boren.

Subtiel, vernieuwen onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Wellicht is dat de reden waarom onze ontwerpen zich over de hele wereld zo thuis voelen? Kennis en vakmanschap deed ik op door diverse cursussen draaien met aardewerk-, steengoed- en porseleinklei in binnen- en buitenland en cursussen handvormen en Raku.


Aardewerk is gebakken klei en dat noemen we keramiek. Bespaar tot wel via kiesproduct. Elke kant heeft iets verrassends.


Keramiek Rotterdam verzorgt cursussen in Kralingen om te leren handvormen, draaien aan een draaitafel en serviesgoed decoreren. Design vazen en potten van keramiek online kopen? Ontdek meer hippe woonaccessoires in onze webshop of bezoek onze winkel in Amsterdam. Krijg een kick van keramiek ! Wil je een echt ambachtelijke keramiekopleiding volgen? Meld je dan aan bij de Nederlandse Keramiekopleiding.


Wij zijn hét opleidingsinstituut voor hoogwaardige keramiekopleidingen en korte keramiekcursussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts