woensdag 1 november 2017

Pergola met lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Goedkoper Dan In De Winkel.

Specialistisch advies nodig? De pergola met roteerbare lamellen geeft u de mogelijkheid om te genieten van alle voordelen van uw terras. We onderscheiden hierbij twee soorten : de PERGOLAME ALGARVE en PERGOLAME CAMARGUE.


Beide zijn een terrasoverkoepeling die bestaat uit een zonwerend dak met roteerbare lamellen. De structuur rust op vier aluminium palen. De lamellen strips van AluminiumPergola. Dat is onderhoudsvrij en gemakkelijk met onderhoud.


Tussen deze strips kun je je eigen lamellen eenvoudig monteren.

Je kunt dus een materiaal kiezen wat perfect aansluit op de stijl van jou én je tuin. U kunt naar hartenlust spelen met schaduw en licht en indien nodig kan het systeem je ook perfect beschermen tegen weersinvloeden De overkapping is opgebouwd uit een reeks lamellen die met behulp van een mobiele afwateringsgoot, kunnen. Alle modellen zijn te besturen met de meegeleverde afstandsbediening en beschikken over een ingebouwd gemotoriseerd systeem.


Ook zet u eenvoudig de Led strips of de ingebouwde terrasverwarming of radio aan (optioneel). Dit geldt ook voor het homecontrol systeem waarmee u op afstand (wifi) het dak kan bedienen (optioneel). Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond.


Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen overkapping. Met de automatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval. De B-2heeft standaard lamellen van 16cm breed.


Onze pergola zonwering wordt bediend met een motor van Somfy. U kunt bij deze kwalitatieve pergola zonwering kiezen uit de Soltis screen doeken of uit de acryldoeken collectie van Dickson of Swela. Prijzen van Brustor Pergola zonwering.


Vergelijk alle modellen op Beslist. Infinity pergola zonwering… dit lamellen -harmonicadoek is een unieke vorm van zonwering. Je bent zelf flexibel in de mogelijkheden. Bepaal zelf met de losse lamellen van 152cm breedte de lengte en de doorhang van jouw lamellendoek.


De naam zegt het al: Infinity = oneindige mogelijkheden!

Hoe bereken ik hoeveel stuks lamellen ik moet bestellen? Als je graag een pergola hebt waarvan je het dak kan weghalen of oprollen kijk je dus best ook eens naar deze andere optie. Nog een andere mogelijkheid is een pergola met lamellen.


Wat is een pergola met harmonicadoek? Een pergola met harmonicadoek bestaat uit twee grote delen: de vaste constructie en het doek. Het Veldman lamellendak is een unieke buitenkamer, ook wel een regelbare zonwering of bioclimatische pergola genoemd. Het systeem beschermd u perfect tegen allerlei weersinvloeden.


De buitenkamer is opgebouwd uit een reeks lamellen die met behulp van een mobiele afwateringsgoot,kunnen draaien. Eenvoude pergola met manuele lamellen. De verdraaibare lamellen van de Renson Azore terrasoverkapping worden manueel bediend met een zwengel. Wanneer het lamellendak gesloten is, is het volledig waterdicht.


Deze pergola is de eenvoud zelve. Heeft u al een bestaande pergola , maar zit u nog steeds in de zon? De balein zonwering Solem past in bijna elk frame. Het doek kan eenvoudig met de trekstok door de geleiders geschoven worden om volledig uit de zon te zitten. De Pergola met PVC doek is ideaal als zonwering voor tuin en terras.


Het PVC-doek is zeer stevig en waterdicht. De terrasoverkapping met lamellen. Met een lamellen terrasoverkapping ben je in staat een comfortabele persoonlijke buitenruimte te creëren. Wanneer de temperatuur weer aangenaam wordt in het voorjaar, roept het buitenleven ons weer op.


Dit type overkapping wint steeds meer terrein in populariteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts