dinsdag 3 juli 2018

Grote dekbedden

Heel het jaar door Lekker Slapen. Elk 2e én 3e artikel Gratis! Korting wordt automatisch verekend. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten.


Grote collectie dekbedden vind je hier!

Ontdek ons ruime assortiment! Dekbedden tegen de laagste prijzen. Bijna alle dekbedden in onze collectie worden na bestelling vervaardigd in een van de ateliers.


Het is dan ook een kleine moeite om een afwijkende maat door te geven aan het atelier. Of om te vragen of een dekbed met iets meer of minder dons gevuld kan worden. Van een heerlijk warm 4-seizoenen dekbed tot een koel zomerdekbed: een comfortabel dekbed is onmisbaar in de slaapkamer!


Ons assortiment dekbedden bestaat uit een ruime keuze in maten, vullingen en warmteklassen.

Of je nu een persoons-, persoons-, lits-jumeaux of kinderdekbed zoekt, bij Smulderstextiel slaag je gegarandeerd. Zeer luxe donzen dekbed van iSleep gevuld met 1 zuivere witte ganzendons. Dit dekbed voelt heerlijk zacht, soepel en luchtig aan en omarmt je als een wolkje. Dit heerlijk zachte dekbed voegt zich soepel om je lichaam.


Het is perfect voor elk seizoen en blijft lekker luchtig door het grote dons. Het dekbed heeft een tijk van 1 zuiver katoen. Van ledikant tot het ‘ grote ’ be kinderdekbedden zijn verkrijgbaar in diverse maten. Wanneer jouw kind toe is aan een groter be verhuist hij of zij al snel naar een peuter bed.


Hiervoor bestaan speciale peuter dekbedden van 120×1cm. Vind de beste selectie grote dekbedden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit grote dekbedden voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Dit extra grote dekbed van halfdons is veerkrachtig en vochtregulerend.


Voor ieder slaaptype heeft IKEA dekbedden zodat iedereen slaapt als een roos. Je hebt de keus uit verschillende warmteklasse: Koeler - Als je het vaak warm hebt, dan is een koeler en dunner dekbed met minder vulling een goede keus. Warmer - Als je het niet te warm of te koud hebt terwijl je slaapt, dan is een dekbed met meer vulling een goede. Kies uit 5producten vanaf € 195.


Beter Bed voor het derde jaar op rij gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop!

Bekijk al het Beddengoed van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! De dekbedden hebben verschillende afmetingen.


Naast de afmeting van het dekbed heeft u ook de keuze uit verschillende modellen en warmteklasses. De warmteklasse is afhankelijk van de persoon. Ganzendons dekbedden van de hoogste kwaliteit, om heerlijk comfortabel onder in slaap te vallen.


Het dons van de gans is groter dan dat van de eend en heeft een iets betere isolatiewaarde. Het verschil daarin zal je tijdens de meeste nachten niet merken, maar feit is dat je kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit voor de vulling van een dekbed. Een tweepersoons dekbed hebben wij ook in meerdere formaten en bovendien hebben we de zogenoemde lits-jumeaux dekbedden voor grote bedden of liefhebbers van grote dekbedden. Je hebt de keuze uit dekbedden in de volgende formaten: 120x15 140x20 140x22 200x20 200x22 240x2en 240x220. Bedsupply heeft een grote collectie tweepersoons dekbedden in verschillende varianten zoals seizoenen dekbedden en all year dekbedden van verschillende materialen zoals dons, katoen of wol.


Een goede nachtrust begint bij de keuze van het dekbed. In de zomer is een enkel dekbed aan te raden omdat deze lekker koel blijft. Zoek je naar een dekbed 240x22 200x22 200x22 140x22 240x2of wellicht een dekbed 140x200?


De verschillende formaten en afmetingen dekbedden koop je eenvoudig online. Je wilt een dekbed kopen en daarbij gebruik maken van het beste model dat er beschikbaar is. Bedenk of je een warm of koel dekbed wilt en kies een warmteklasse, die loopt van (warm) tot (koel).


Om te variëren in warmte zijn er ook vierseizoenen dekbedden. Die bestaan uit twee lagen die afhankelijk van het seizoen samen of apart gebruikt worden. Kies naast de warmte de juiste maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts