vrijdag 2 november 2018

Houtwerk op maat

Stel jouw eigen tafelblad samen bij Teakea en bestel vandaag nog! De tafelbladen zijn van hoge kwaliteit en bewerkt door onze eigen vakmannen. Professionele plaatmaterialen, strak op maat voor de beste prijs!


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Je kunt met een gerust hart op vakantie, want ze zijn op en top inbraakwerend.

En, met alle aandacht voor het milieu vandaag de dag, is het houten kozijn na al die eeuwen, nog steeds de meest milieuvriendelijke kozijnoplossing die er is. Wij zijn actief in het midden- en hogere segment van de markt, maar slagen erin maatwerk voor elk budget te realiseren. De ideeën en wensen van elke klant staan daarbij altijd voorop – dat is immers de essentie van maatwerk. Houten design kasten op maat.


Waarom hout uit het buitenland halen als we zelf één van de mooiste houtsoorten in ons bezit hebben? Hiervoor is een goed ontwerp essentieel. Woodmonkeys, custom houtwerk op maat.


Wij worden graag uitgedaagd door een mooie hout wens.

Wij zijn al meer dan ½ jaar toonaangevend in het maken van picknicktafels, plaatsen van tuinschuttingen. Picknicktafels in alle soorten en maten, zolang het uitvoerbaar is, is bij ons alles mogelijk, compleet gemonteerd. Een meubel om lekker buiten te ontspannen of te loungen, dat bestand is tegen weer en wind. Denk bijvoorbeeld eens aan onbehandeld hout dat mooi vergrijst. Drost houtwerk op maat uit Nieuw-Buinen is de specialist in houtbouw!


Wij geloven in de kracht van hout. Ben je op zoek naar houtwerk op maat voor binnen of buiten? Hogerhuis is uit het juiste hout gesneden om jouw project te realiseren van ontwerp tot oplevering.


Wat ons zo bijzonder maakt is dat we een eigen architect in ons team hebben die gespecialiseerd is in houtwerk op maat. Boek het OP, Chaweng Beach. Onze vakmensen weten in te spelen op elke wens en elk design. Van wellnessruimte tot douchecabine. Dat we daarbij altijd binnen budget blijven, spreekt natuurlijk vanzelf.


Houtwerk is gespecialiseerd in badkamers op maat. Een ideale badkamer laten maken, hoeft geen hoofdbrekens te kosten. De vensterbankjes bieden een rustige zitplek met uitzicht over de voorbij varende transport- en plezierschepen op de maas. Een kast is meer dan alleen een plek om spullen op te bergen.


Wij bouwen kasten die naadloos opgaan in uw interieur.

Gemaakt om aan te sluiten op uw overige meubels. Met een indeling die ú handig vindt. En altijd volgens uw designsmaak en budget. Bezorgen op het werk of uw werkplaats Door de samenwerking met ‘GBI van Beijeren’ kunnen wij ons vakmanschap op maat heel succesvol aanbieden in een totaalpakket. Er is niets zo fijn als een tuin die er prachtig bij ligt.


De plek die je ziet als je naar buiten kijkt. MartGarden begrijpt dit als geen ander en is gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en realiseren van tuinen en houtwerk. Het voldoet aan al onze wensen en de kwaliteit en afwerking zijn van hoog niveau! En Sander heeft voor ons ook al een buitendeur vervangen, koelkastdeur herstel een pendel binnendeur opnieuw afgehangen.


Het is bij mij mogelijk iets op maat te laten maken. Het bleek dat er ooit een stuk gerepareerd moet zijn geweest met een ander houtsoort. Dat stuk viel er bij het verkleinen uit. De opening is nu met het juiste hout gerestaureerd. Het hakblok zelf en het onderstel moeten opnieuw geschuurd en geolied zodat er geen kleurverschil ontstaat.


Otto bewerkte dit erfstuk op zijn Egyptisch kleed. Voor particulieren maken we bv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts