maandag 5 november 2018

Spiegel winkel amsterdam

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Antiekwinkel in hartje Amsterdam.


Wij zijn gespecialiseerd in antieke Franse spiegels , Franse kasten en kroonluchters. Wilt u een ingelijste spiegel of een spiegel voor in uw badmaker of uw tuin of de hal?

De spiegel boven de toilettafel is al lang niet meer de enige spiegel in de meeste huishoudens. Spiegels online bestellen. Met een spiegel creëert u meer licht én optische ruimte in een kamer. Kom langs in onze winkel in Amsterdam of koop snel, eenvoudig en veilig online. De Glasspecialist verkoopt spiegels op maat.


De gewone cadeauwinkels zijn immers ook maar zo gewoon. Ovale spiegels met lijst, grote spiegels , passpiegels, ronde spiegels , kuifspiegels, badkamerspiegels, barok spiegels , klassieke spiegels voor in de slaapkamer of de hal.

Gouden, zilveren, zwarte en witte spiegels. Al onze soepen en salades worden dagelijks vers bereid onder leiding van een chef-kok. Toch hoef je nooit lang te wachten.


Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle spiegels zijn van hoogwaardige kwaliteit, modern en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Onze spiegels zijn overal toepasbaar. Denkt u hierbij aan hotels, salons, winkels , paskamer en alle ruimten van uw huis. Ook leveren wij de bijbehorende ophangmaterialen.


Het aanbod is zeer bree ruim 10. De ruime keuze in vele kleuren, formaten, vormen en stijlen zorgt ervoor dat u hier gegarandeerd een spiegel naar wens zult vinden. Vind een STACH bij jou in de buurt en kom langs in één van onze winkels ! We zitten in Amsterdam , Utrecht, Haarlem en Overveen.


In Amsterdam (Bos en Lommer) bevindt zich één van de badkamer showrooms van Sanitairwinkel. Bij Sanitairwinkel Amsterdam hebben we maar liefst 750m² aan badkamerinspiratie en kunnen wij u helpen met elke badkamerwens die u heeft. U kunt ons vrijblijvend bezoeken zonder afspraak.

Ronde spiegels , vierkante spiegels en spiegels met aparte vormen (bijvoorbeeld de hexagon spiegel ) zijn ruimschoots vertegenwoordigd op onze website en in onze woonwinkels. Is jouw interieur romantisch ingericht? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een antieke spiegel , of iets wat daar erg in de buurt komt.


De charmante straat zit vol hippe conceptstores, modewinkels, interieurshops en een van de beste muziekwinkels in Amsterdam , Concerto, dat maar liefst vijf aaneengesloten panden omvat. Al dat winkelen maakt hongerig, dus vergeet niet bij een van de vele cafeetjes of restaurants tussen alle mooie winkels op adem te komen. Bij onze zoektochten naar mooie antieke spiegels in Frankrijk richten wij ons op spiegels in goede staat. In onze winkel hebben we altijd een grote, diverse collectie op voorraad.


Directe levering vanaf de producent! Ons Italiaanse spiegel assortiment is alleen hier verkrijgbaar en verloopt zonder tussenkomst van een groothandel! Wij verkopen uitsluitend Europees antiek en geen moderne reproducties. In onze werkplaats kunnen artikelen in overleg gerestaureerd en gestoffeerd worden. Tevens verhuren wij rekwisieten voor film en fotografie.


Wandspiegels zijn onmisbaar in je woning. Een wandspiegel kopen doe je óók bij Leen Bakker. Bekijk ons ruime assortiment en kies je favoriet. Wil je een hele grote rechthoekige spiegel of juist twee kleinere ronde spiegels ? Alles is mogelijk voor jouw badkamer. In de winkels van Amsterdam shop je voor kleding van gevestigde internationale ontwerpers en jong, aanstormend Amsterdams talent.


Ga naar De straatjes voor hippe labels en exclusieve boetiekjes of struin over de Kalverstraat voor de grote modemerken. In het hart van Unesco’s Werelderfgoe net achter het Paleis op de Dam tussen Raadhuisstraat en Leidsegracht. In deze straatjes voeren handel, ambacht en cultuur vanouds de boventoon en 4jaar later bruist het in dit wijkje vol monumentale winkelpandjes nog altijd van leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts