maandag 4 september 2017

Maak je eigen huis

Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Vind maak je het nu op Kensaq. Hoe zet je je huis leuk op de foto? Veel licht in huis geeft een ruimtelijk gevoel.

Gebruik een groothoeklens ‘Met een spiegelreflexcamera maak je de beste foto’s. Wil je je volgende huis zelf ontwerpen? Dat is helemaal niet zo gek, want de meeste mensen weten precies hoe hun droomhuis eruit moet zien. Een bestaand huis vinden dat bij dat ideaalplaatje past, is dan ook niet makkelijk. Bij het ontwerpen van je eigen huis komt van alles kijken.


Direct veel geld betalen voor hypotheekadvies is niet nodig. Met De hypotheekwacht krijg je op een laagdrempelige manier inzicht in je hypotheek. En kom je er daarna niet uit, dan staan de hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies voor je klaar.

Gebruik maken van elke nis en lege ruimte betekent dat je je creativiteit inschakelt en persoonlijke elementen aanbrengt zoals hier deze prachtige stenentuin onder de trap. Dit maakt van je huis dat persoonlijke en unieke thuis. Zo maak je van je eigen huis een sportschool. Een voornemen om (meer) te sporten in het nieuwe jaar? Wel zo prettig in de winter.


Zeven opties waarvoor je de deur niet uit hoeft. Bouw je eigen huis in simpele stappen. Kies zelf uit onze sfeervolle leefbare ontwerpen met onze configurator. Naast planners die je helpen met het opstellen en het op maat maken van je meubels, hebben we ook planners voor het inrichten van bepaalde ruimtes in je huis.


Floorplanner is the easiest way to create floor plans. Maak jouw eigen droomontwerp. Using our free online editor you can make 2D blueprints and 3D (interior) images within minutes. Nu komen er een paar vriendin bij haar eten, maar dan moet eerst alles opgeru.


Eigen Kamer OntwerpenVersier je eigen kamer, maak hem zo mooi als jij wilt. Huiskamer Opmaken 2Versier de kamer met de gegeven bedden, stoelen, tafels en accessoires! Mama Huis InrichtenMama Huis Inrichten is een gratis home makeover spelletje met veel roze.

Met de handige IKEA online planners maak je je eigen droomontwerp voor je keuken, woonkamer, garderobe en meer. De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) stimuleert het treffen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen. Je gehele installatie wordt berekend op de koudste dagen van het jaar. Maar die heb je gelukkig niet het gehele jaar nodig voor een warm huis.


Voor een warmtepomp is dat zeker mooi, want het is niet goed voor het apparaat om steeds op volle toeren te draaien. In dit artikel bekijken we warmtebronnen om een prettig en warm huis te ontwerpen. Zelf je huis ontwerpen Uniek Jij bent uniek en je wilt dat je huis aansluit op wie jij bent en hoe jij wilt wonen. Lighthouse Living biedt de oplossing.


Bewust leven Je wilt bewuste keuzes maken in hoe jouw nieuwe leefomgeving eruit komt te zien. Maar ook stap voor stap de reële kosten ingeven zodat je constant het budget onder controle kan houden. Alle belangrijke documenten (foto’s, offertes, contracten, …) bewaren, eventueel gekoppeld aan bepaalde taken.


Je eigen huis ontwerpen en bouwen? Wij helpen je graag om je plannen concreet te maken! Iedere dinsdagmiddag van 16. Scheepmakersstraat in Den Haag.


Voor de locaties Rotterdam, Leiden of Amsterdam kun je telefonisch een afspraak maken of het contactformulier invullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts