vrijdag 3 november 2017

Gordijnen voor grote ramen

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Ontdek ons ruime assortiment!

Gordijnen zijn uitermate geschikt voor grote ramen. Er zijn diverse kamerhoge stoffen beschikbaar in verschillende kleuren. De stoffen van de gordijnen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn. Als je enkele kleine ramen in dezelfde kamer hebt kan je dit uitstekend. Ze geven meteen sfeer aan je interieur.


Bovendien hebben ze een goed geluiddempend effect als je een harde vloer hebt. Welke gordijnen kiezen voor grote ramen ? Maar het kan lastig zijn om gordijnen voor grote ramen te kiezen.

Zo moet je er rekening mee houden dat er bij bepaalde breedtestoffen naden te zien zijn. Met grote ramen heb je veel natuurlijk licht in je woonkamer. Grote raampartijen in je woonkamer? Je kunt je grote ramen met verschillende producten bekleden voor voldoende privacy en een gezellige sfeer. Raambekleding voor grote ramen vind je bij ons.


Er zijn veel mogelijkheden, in onze ruime collectie vind je productsoorten die erg breed en hoog gemaakt kunnen worden. Onze collectie bestaat uit maatwerk en standaardmaten. Voor unieke, grote ramen is maatwerk vaak de perfecte oplossing. Dit maakt ze de ideale raamdecoratie voor grote ramen.


Ook met gordijnen heb je de keuze uit verschillende maten van transparantie zodat je zelf bepaald hoeveel licht er binnenkomt wanneer je de ramen dicht hebt. Zo kun je lichtdoorlatende gordijnen gebruiken wanneer je een grote raampartij aan de straatkant hebt. Natuurlijk is dat ook afhankelijk wat voor soort raamdecoratie je neemt.


De meest populaire raamdecoratie voor hoge ramen zijn gordijnen of shutters. Maar bij grote hoge ramen , moet je wel rekening houden met twee punten. Omdat het gaat om een enorme hoogte, is het aan te raden om te werken met. Baden in het licht in je eigen woning.


De zon op je wangen en vol zicht op de tuin.

Maar welke raamdecoratie kies je het best voor grote ramen ? Laat je inspireren door deze aantrekkelijke oplossingen. Hoge gordijnen beslaan een grote oppervlakte in je ruimte. Toch kan dit ook een keerzijde hebben: fel zonlicht of veel inkijk is niet altijd gewenst. Welke soorten raambekleding zijn geschikt voor grote ramen ? Raamidee biedt diverse oplossingen.


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Design, Direct Van De Makers. Anders dan bij een rolgordijn moet je jezelf verplaatsen om ook het gordijn te bedienen, bij een rolgordijn kunt u op dezelfde plek blijven staan. Jouw woonkamer als rustgevende ruimte met hoge ramen met zicht op de tuin… Een ruime leefkeuken met grote ramen als verbinding met het zonovergoten terras….


Copahome biedt verschillende oplossingen voor het bekleden van grote raampartijen. Veel zonlicht naar binnen is niet altijd gewenst en ook uw privacy kan er onder lijden. Deze raamdecoratie verdeelt uw raam in verschillende verschuifbare delen.


Hierdoor verkrijgt u een optimaal hanggedrag van de rolgordijndoeken. Inderdaa paneelgordijnen gebruiken de collectie van de rolgordijnen voor kleur en structuurkeuze. Zonnelux maakt raambekleding op maat voor grote ramen en schuifpuien welke helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen.


Het is namelijk iets wat je niet iedere dag doet. Raamdecoratie voor brede ramen en smalle ramen blijkt echter nog net weer een stukje lastiger te zijn. Want niet elk gordijn lijkt even mooi in kleine ramen en grote raampartijen.


Daarom geven we je hier een antwoord op de vraag: welke gordijnen gebruik je bij smalle of juist brede ramen ? Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts