donderdag 2 november 2017

Kessenich meubels

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Ontdek ons gamma voor heel het interieur. Praktisch: betalen na ontvangst ! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Vind teak meubelen limburg. De Graef’s Colonial Warehouse ligt in het prachtige Belgische maasdorpje kessenich centraal gelegen tussen Weert en Roermond en Sittard Geleen. Volg geWOON de Arichting Maastricht en neem afslag richting Maaseik. En u komt ons vanzelf tegen.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi scing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliq ua. Ut enim ad minim veniam, quis. Ik kende het Hoogehuys Kessenich nog niet maar ben via FB op jullie website terecht gekomen en heb d. Ik ben helemaal gecharmeerd door jullie inrichting van meubel tot accessoires om zodoende een sfeer op te roepen die pure gezelligheid en nostalgie uitstraalt.


U kunt hier niet alleen terecht voor decoratie en klein- meubelen maar voor heel veel meer. Pascalle gaat wekelijks op pad om stoere landelijke items te selecteren en combineert deze met verfijnde materialen. Robuust maar daarnaast ook eenvoud en vooral items met uitstraling! Op zoek naar unieke meubelen met karakter? Bezoek onze woonwinkels geWOON zelf.


Kom langs in onze woonwinkels in Kessenich voor de juiste info per model. Of kijk alvast op onze site. Kom eens langs in onze woonwinkels in Kessenich voor een proefzitje.


Niet alleen het pand Aan de grens hebben ze twee weekenden open, tevens kun je ook door hun woonhuis lopen dat prachtig gestyled is.

De Graef Wonen, meubels met een uniek en authentiek karakter. Met meer dan jaar ervaring in de meubelbranche zijn wij een begrip voor Limburg en Brabant. Welkom op onze website, om onze meubels te bezichtigen, kunt u terecht bij onze showroom, WoonMaison.


U kunt ons vinden op de Venlosesteenweg 12 Kinrooi in België. Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Woonwinkel in Kessenich met een onderscheidend aanbod in authentieke Chinese meubelen die samen met de mooiste teakmeubelen uit eigen werkplaats de meest sfeervolle interieurs vormen. Lange leeftafels ment prachtige stoelen, sfeervolle verlichting alles voor een compleet interieur. Hier vind je wat jij zoekt! We vergroten onze showroom tijdens deze weekenden en richten alles in met de nieuwste meubelen en decoratie die vanuit de beurs in Parijs toekomen.


De openingsuren van T Meubel in Kessenich (Kinrooi) met adres Venlosesteenweg 375. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het telefoonnummer van de T Meubel in Kinrooi. Deze winkel is geplaatst in de categorie Meubelwinkels. Kessenich ligt aan de noord-zuidverbinding langs de Maas, maar oorspronkelijk ook aan een oost-westverbinding tussen Leuven, Diest en het Rijnland. Teak meubelen uit ons assortiment omvat zowel blanke teak meubelen als industriele meubelen.


Door onze grote voorraad kunnen wij bijna altijd direct uit voorraad leveren. Eén van onze specialismen is het maken van meubels op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts