maandag 2 juli 2018

Kleuren spot

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige Spot op beslist. Ontdek ons ruime assortiment! Bekijk ons grote assortiment spotjes van vele merken. Jij bepaalt hoe je betaalt.

Met een ongekende lichtkwaliteit waarmee u de kleuren in huis tot leven brengt. LED- spots hebben het warme en witte licht dat u gewend bent. Tonen als: Foto-tabel Lijst. LED Spot 4W=12W RGB 90° 12V. GUled spots met een warm-witte kleur zijn dus ook qua sfeer een prima vervanger voor uw energieverslindende halogeen GUspots.


Tot wel energiebesparing! Vervang uw oude halogeen GUspots door onze moderne led GUspots en bespaar tot wel energie! Een watt GUled spot geeft evenveel licht als een watt halogeen GUspot.

Bij Dual White spots kunt u de kleur wit bepalen met de App of afstandsbediening. Met een eenvoudige bediening schakelt u direct tussen warm en koud wit of de kleuren er tussen in. Bij de RGBW inbouwspots heeft u meer mogelijkheden. Zo kunt u maar liefst miljoen kleuren instellen en ook met één druk op de knop warm wit instellen. Naast witte LED spots bieden wij ook RGBWW spots aan.


RGBWW betekent dat alle kleuren ingesteld kunnen worden én alle lichtkleuren wit. Met deze spots is dus alles mogelijk. Wil je liever een inbouw LED spot ? Veel van onze spots werken op energiezuinige led-lampen of hebben ingebouwde leds om je energierekening te verlagen en de planeet te sparen. Wij hebben een breed assortiment, zoals spots geschikt voor aan de wan aan het plafond of deel van een plafondrails. Zorg voor een romantische sfeer met warm light of geef uw woonkamer de kleuren van uw favoriete sportteam wanneer ze spelen.


Gebruik de app om een van de miljoen kleuren te kiezen: er is altijd een geschikte kleur ! De spot kan met de app of de ZYCT-202-afstandsbediening worden gedimd van 1 naar. Zo zijn uw lampen altijd perfect. Hier bij de Online Kleuren -spelletjes zijn ontzettend veel leuke online kleurplaten te vinden!


Er zijn veel soorten kleurplaten met allerlei onderwerpen. Hannah Montana kleurplaten maar ook Cars, Sneeuwwitje, Yu-Gi-Oh en nog veel meer! Er zit zeker een leuk Online Kleuren -spel voor je bij!

De spot heeft een lichtkleur waar men prettig in kan werken maar wat ook nog enigzins sfeervol is. We zullen de linkjes van deze producten even in een persoonlijk mail naar u toezenden. Selecteer een van de miljoen kleuren voor een gezellige sfeer of juist koel wit licht voor optimale concentratie tijdens het werken of sporten. Afhankelijk van wat goed in jouw interieur past, heb je keuze uit diverse soorten spotjes met designs die geliefd zijn.


Spots in alle maten en kleuren. Voor een eenvoudig maar elegant ontwerp dat je niet hoeft in te bouwen kies je bijvoorbeeld voor de Compass Box spot van Flos. De Led spots zijn zeer handige vervangers van halogeenspots en u bespaart direct tot wel ! De spots die u hier vindt zijn zowel GULed spots als MRLed spots. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren : flame-wit, extra warm-wit en neutraal-wit.


Zo heeft u voor iedere ruimte de juist kleur Led spot verlichting. Led RGB Spot - kleuren instelbaar - waterdicht - zwart. RGB, knops afstandsbediening.


De Philips Hue Centura Vierkant Wit pack is een set van inbouwspots met een stralingshoek van graden. Deze spots geven licht in miljoen kleuren en alle tinten wit. Zo kies je altijd voor de juiste sfeer in je huis of op kantoor.


Inbouwspots met LED voor binnen, badkamer of buiten gebruik. Groot assortiment aan een lage prijs te verkrijgen bij de Nronlineshop LEDshoponline. Complete sets met 12W Multi Color RGBW LED inbouw spots. Alle soorten LED inbouwspots online bestellen.


Voor 21:00u bestel morgen bezorgd jaar garantie Direct vanuit voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts