maandag 3 september 2018

Losse lamellen bestellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen.


Losse lamellen bestellen

Bekijk ons assortiment online! Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.


Een frisse uitstraling met nieuwe lamellen in alle soorten en maten. Onze kunststof lamellen zijn los verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. Keuze uit een zeer ruim assortiment stoffen en textiel lamellen.


Kan ik ook losse lamellen bestellen ? Jazeker, u kunt bij Rolgordijnwinkel. Hoe bestel ik losse lamellen ? Zo kunt u thuis bepalen welke kleur het beste past binnen uw interieur. Heeft u de gewenste kleur geselecteerd?


Verticale lamellen : tijdloos, praktisch en betaalbaar. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen.


Losse lamellen bestellen

Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis.


Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen. In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig. NL - Kwaliteit lamellen op maat.


Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Zijn er lamellen aan je rails beschadigd? Want bij Rolgordijnwinkel. Dat gaat heel makkelijk per mail of telefoon.


Specialistisch advies nodig? Losse Pvc lamellen bestellen. Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen.


Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Raamdecoratie is zeer sfeerbepalend in je interieur.


Houd je van een moderne en trendy look? Dan zijn verticale lamellen een echte aanrader. Bovendien kun je met lamellen heel goed het licht in de kamer reguleren.


Losse lamellen bestellen

Door de stand van de lamellen te variëren, bepaal je heel precies de hoeveelheid licht die in de ruimte valt. Even een kort nieuwsberichtje tussendoor. Sinds deze week is het ook mogelijk om losse lamellen in bijzondere formaten te bestellen. Terwijl lamellen met een breedte van 89mm de standaard zijn geworden, ontvangen we nog steeds veel vragen van klanten voor lamellen met de meer traditionele formaten. Het voordeel van PVC is dat de lamellen erg duurzaam zijn, eenvoudig schoon te houden en ze geven een strakke uitstraling.


Voor een warmere, natuurlijke uitstraling kies je voor stof. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast.


Breed aanbod lamellen op maat. Lamellen op maat passen altijd. Bij Kwantum vind je lamellen in standaardmaten, maar je kunt ze natuurlijk ook voordelig op maat laten maken. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één.


Wil je profiteren van een ruim assortiment en heel veel andere voordelen? Tegelijkertijd is er altijd sprake van hard licht, dat natuurlijk weinig sfeervolle kenmerken heeft. Met verticale lamellen pvc kunt u door het veranderen van de stand van de lamellen de ruimte van een prachtig zacht licht voorzien.


Wanneer u dit wenst, is het belangrijk om de lamellen niet in zijn geheel open te zetten. Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts