maandag 3 september 2018

Woonboulevard best

Woonboulevard best

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken.


Woonboulevard best

Zoek naar meubelzaken eindhoven op de nieuwe KensaQ. Grootste assortiment Meubel boulevard. Of je op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer of sanitair, een beddenspeciaalzaak of mooie tuinmeubelen, je vindt het op de grootste woonboulevard van het Zuiden. De grootste woonboulevard van het Westen van Nederland heeft werkelijk alles op woongebied. Alle grote woonwinkels dicht bij elkaar.


Waanzinnig veel keus tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kom dus lekker een dagje woonwinkelen met het hele gezin. Want ook de kleintjes kunnen zich er vermaken. Kom langs en ontdek onze winkels en horecagelegenheden. Je vindt er de laatste trends kwaliteitsmeubelen en sterke designmeubelen van topmerken onder één dak.


Woonboulevard best

Woonboulevard heeft alles voor een schitterend en sfeervol interieur! Bekijk de Winkels en leuke Kortingsacties op de Website. Meer dan 2bekende merken in de grootste woonboulevard van Nederland (700m²). Grote kans dat jij slaagt! We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur.


Al 1jaar lang staat ons familiebedrijf voor jou klaar met de beste service, een fijne sfeer, persoonlijk contact en aantrekkelijke prijzen. Hier vind je dé meubelzaken, interieur- en woonwinkels van Eindhoven. Meubelplein Ekkersrijt is gelegen op woonboulevard Ekkersrijt, de grootste meubel- en woonboulevard van het Zuiden net boven Eindhoven.


In onze vier woonwinkels vind je een heel groot aanbod zit-, woon- en slaapcomfort. Daar zijn we met z’n allen best trots op. Schuilt in jou een gepassioneerde woonexpert of interieuradviseur en ligt jouw toekomst in de woonbranche? Hou dan onze website en social media én die van onze woonwinkels in de gaten.


Ook zijn er heerlijke horecagelegenheden, waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. In onze beddenwinkel in Heerlen kunt u vertrouwen op de deskundige adviezen van onze medewerkers. Zij weten hoe belangrijk een gezonde nachtrust is en kunnen u precies zeggen of u een boxspring nodig heeft en welke matrassen voor u het beste geschikt zijn. Wij zijn erg trots op onze lampenwinkel in Breda!


Woonboulevard best

Onze verkoopadviseurs laten jou kennismaken met onze lampen. Zij geven jou advies op maat en kijken welke verlichting in jouw situatie het beste past. In juli en augustus is er geen koopzondag. Onze winkels bieden stuk voor stuk alles voor uw living, keuken en slaapkamer. Of het nu gaat om een comfortabele zitbank, een grote eettafel of nieuwe verlichting, de collectie is uitgebreid en geschikt voor iedereen.


Het voordeel van advies van een slaapexpert bij Goossens is dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatie. Ik kan met zekerheid zeggen dat iedere klant er gerust op kan zijn dat hij het beste slaapadvies krijgt dat er te wensen valt. Zo geniet je jarenlang van een goede nachtrust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts