donderdag 24 januari 2019

Duo urn

Voeg alle as van twee innig geliefden samen. Bekijk actueel aanbod nu online. Bij ons vindt u een passend gedenkteken. Persoonlijke op maat gemaakte urnen. Toen mijn vader jaar geleden kwam te overlijden is het idee van de duo-urn in de periode daarna geboren.


In de periode na zijn overlijden ben ik begonnen met het maken van kleine beeldjes en kistjes om de herinnering levend te houden.

Uit dit proces is het idee voor de duo-urn ontstaan. Deze duo urnen kunnen in een urnenmuur of in een tuin worden geplaatst. Bij plaatsing in een urnenmuur, moet vooraf worden gelet op de afmeting van de nis waar de urn komt te staan. Wanneer de duo urn een mooie plek krijgt op een urnengraf of in een (eigen) tuin, is een voetplaat of zuiltje onder de urn noodzakelijk.


Dankzij de prachtige vormgeving zijn de gedenkartikelen ook niet direct te herkennen als urn waardoor een duo urn erg geschikt is om binnen in huis te plaatsen. Een duo urn bestelt u online bij UitvaartUniq. Met een prachtig assortiment duo urnen, van hoogwaardige kwaliteit en tegen eerlijke prijzen, is de kans groot dat u bij ons een passende urn vindt.


Speciaal om twee overleden dierbaren weer samen te laten zijn, is een duo urn een prachtig product. Duo urnen zijn er zodat dierbaren voor altijd samen zijn.

Zowel in het leven als in de dood dankzij twee compartimenten. Bestel een duo urn in de webshop van Geert Kunen. Steeds meer mensen voelen de sterke behoefte om ook na een crematie verbonden te blijven.


Door door te kiezen voor een urn voor twee personen ( duo-urn ), kan deze wens worden gerealiseerd. De hier getoonde ‘asbeelden’ zijn niet als ‘ urn ’ herkenbaar. Het zijn andere vormen dan de reeds bestaande urnen. De vormen zijn symbolisch en spreken tot de verbeelding. Inspiratie van de eigen modellen komt uit de natuur en uit symbolen.


Het zelf vormgeven van een persoonlijke ‘ urn ’ bleek voor mij een ondersteuning te zijn in het verwerkingsproces. Iets kunnen ‘doen’, iets creëren, werkt voor mij positief. Het kan urn zijn waarin afgescheiden ruimtes zijn gemaakt, waarin de as van personen bewaard kan worden, gescheiden van elkaar.


Er zijn ook urnen die zo groot zijn dat de as van personen hierin bewaard kan worden, bijvoorbeeld in verschillende aszakken. De ene urn heeft een lichte holling aan de zijkant van de urn waarin de bolle kant van de andere urn geschoven kan worden. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel.


Een veel gebruikte materiaalsoort om urnen mee te vervaardigen is keramiek. Wilt u graag de as van twee overleden personen samen bewaren, dan kan dat in deze speciale duo-urn ´cirkel´. Het ontwerp symboliseert de cirkel (de cirkel is rond) die onlosmakelijk verboden is aan afscheid nemen. De duo-urn is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit keramiek.


De kleine duo urnen bestaan uit twee herinneringsobjecten, welke een twee-eenheid vormen.

Of één gedenkobject, bestaande uit twee verbonden delen, welke samen een mooi geheel vormen. De Urnenwinkel heeft een groot aantal mini urnen, waaronder ook mini duo urnen op voorraad. Zoekt u een duo mini urn ? Met deze keramische druppel duo-urn bent u verzekerd van een mooie vormgeving en een vakkundige afwerking.


Doordat dit product niet direct herkenbaar is als urn , is deze bijzonder geschikt voor een gedenkplek thuis. Maar u de urn is ook geschikt om buiten te plaatsen. U kunt deze keramische druppel duo-urn eenvoudig zelf vullen via de opening. Ook maakt zij urnen voor volwassenen en duo -urnen: dit zijn veelal bronzen objecten voor een symbolische of de totale hoeveelheid as van een of twee personen.


In deze categorie vindt u artikelen die geschikt zijn om de gehele hoeveelheid as of een deel van de as van uw dierbare in te bewaren of te verstrooien. U kunt hierbij denken aan urnen, duo urnen, mini urnen en asverstrooi artikelen. De as-bewaar artikelen zijn in verschillende formaten, kleuren en materialen verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts