maandag 21 januari 2019

Passe partout voor meerdere foto's

Eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Samen ontdekken we de wereld. Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek het Passe-partout , Oedelem. U krijgt direct een bevestiging.


Vind hier alle deals in National! Ideaal om een mooie collage te maken in lijst! Let wel op: Alle passe - partouts worden op bestelling gemaakt en zijn daarom uitgesloten van de herroeping. Speciaal voor passe - partouts op maat hebben wij een grote volautomatische snijmachine waar we de door u gewenste maat invoeren en deze machine met veel precisie de passe partout op maat uitsnijdt.


Voor een meer stijlvollere uitstraling en extra dimensie kiest u voor een passe partout met witte kern. Een passe - partout voor in uw fotolijst. Deze omranding kan voor opvulling zorgen als de lijst net iets te groot is voor de foto of zorgt ervoor dat de foto er echt uitspringt. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Heeft u meerdere uitsneden in uw passe - partout nodig? Gebruik dan onze unieke passe - partout configurator! Hiermee maakt u gemakkelijk uw eigen passe - partout tekening met de exacte afmetingen en kunt u hem direct bij ons bestellen.


Ontwerp uw passepartout met één of meerdere openingen. Maak de passepartout openingen kleiner dan de foto , dan valt de foto niet door de opening. Dat is niet alleen handig, omdat je er veel herinneringen in kwijt kan, maar het design van de fotokaders ziet er bovendien ook hip uit.


Passe partout voor meerdere foto's

Een multi fotolijst hangt beeldig in je woon- of slaapkamer. Dankzij onze computergestuurde passe - partout machine ( Gunnar FHybrid ) zijn wij in staat elke denkbare passe - partout te maken. Verschillende kleuren passe - partouts. Dit computergestuurde wonder van techniek draait zijn han of liever gezegd zijn mes, niet om voor de meest ingewikkelde uitsparingen. Het is zelfs mogelijk om uit één groot passe -partoutvel meerdere uitsparingen te snijden, zodat voor bijvoorbeeld een grote kader een fotocollage gemaakt kan worden.


Foto Loek adviseert prints op te (laten) plakken voordat ze achter het passe - partout worden gemonteerd. Meerdere vensters per passe - partout zijn mogelijk. De maximale maat voor een passe - partout is 100×1cm.


Passe partout voor meerdere foto's

Houten, kunststof en aluminium fotolijstjes voor de beste prijs. Lijsten voor je foto’s zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Bij ons kun je terecht voor al je gewenste houten, aluminium en kunststof fotolijsten.


Soms probeert men ook een passe - partout te snijden – en dan is toch alles scheef en krom. Wij maken alles voor u en exact naar wens. Een ding kunnen wij beloven: lijst en passe - partout worden nauwkeurig en exact passend voor uw foto geleverd. Een mooi lijstje uit de Edge serie van Umbra. Dit lijstje is gemaakt van steen en heeft een marmer look finish.


Passe partout voor meerdere foto's

Passe - partouts zijn een praktische oplossing als een beeld in een ruime lijst geplaatst moet worden. Verder komen ze van pas als een deel van het werk afgeschermd moet worden, bijvoorbeeld bij een foto die in een hoek een storend detail heeft. Ook zijn er passe - partouts die dienen om meerdere werken in één lijst te tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts